La campanya electoral de Barcelona passa a Nació: recupera les entrevistes als candidats

Els redactors del diari han conversat amb Ada Colau, Jaume Collboni, Ernest Maragall, Xavier Trias, Anna Grau, Daniel Sirera i Basha Changue per conèixer els seus programes i propostes de cara al 28-M

Els alcaldables de Barcelona durant les entrevistes amb Nació
Els alcaldables de Barcelona durant les entrevistes amb Nació
Nació
25 de maig del 2023
Actualitzat el 29 de maig a les 17:08h



Aquest diumenge els 948 municipis catalans voten els seus nous alcaldes i alcaldesses. Des de Nació n'hem fet seguiment durant les últimes setmanes, amb especial èmfasi en la capital del país, Barcelona. Després de vuit anys de mandat de Barcelona En Comú, la seva líder, Ada Colau, es presenta per tercera vegada per acabar el seu projecte. Xavier Trias torna a liderar la llista de Junts per recuperar els vots perduts el 2019 i Jaume Collboni és la cara del PSC per recuperar la ciutat. ERC aposta per l'experimentat Ernest Maragall, mentre que la CUP lluitarà per accedir al consistori amb Basha Changue al capdavant. La dreta espanyola té Daniel Sirera (PP) i Anna Grau (Cs) com a representants, tot i que Valents i Vox també busquen fer-se un forat a la Plaça Sant Jaume.

Per conèixer els seus programes, les seves propostes, les seves idees i els seus líders, des de Nació hem entrevistat els set principals candidats a l'alcaldia de Barcelona. Pots recuperar-les, amb vídeo i text, a continuació.