Denunciat un motorista per atropellar una menor durant una manifestació a Barcelona

L'Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola Jaume I de Sants critica que amb la Guàrdia Urbana al lloc es podria haver evitat l'accident

Un agent de la Guàrdia Urbana, en una imatge d'arxiu
Un agent de la Guàrdia Urbana, en una imatge d'arxiu | Josep Maria Montaner
Nació
24 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:02h
Denúncia de la Guàrdia Urbana contra un motorista de Barcelona que va atropellar un menor durant una manifestació. Tal com explica Betevé, els fets es van produir el passat divendres quan alumnes i famílies de l'escola Jaume I de Sants tallaven el carrer de Berlín per protestar contra la calor a les classes.

La concentració va iniciar-se sense la presència d'agents policials i el motorista va decidir fer justícia pel seu compte, travessant les pancartes que sostenien els manifestants, i va acabar envestint i tirant a terra una menor, que per fortuna no va patir cap lesió.

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) critica que amb la Guàrdia Urbana al lloc es podria haver evitat l'accident i recorden que van informar el Departament d'Interior i a la policia del districte que es produiria l'acció.

Tal com explica la policia de la capital catalana al mateix diari, dues patrulles de la Guàrdia Urbana es dirigien al carrer quan es va produir l'atropellament i pocs minuts després van aparèixer. Les famílies van retenir al conductor, que volia marxar.

Arxivat a