Episodi 1: La resurrecció de Convergència

Arrenca «Snooker» a Nació, l'espai polític més «hardcore» en àudio i vídeo per tractar temes d'actualitat amb mirada llarga, anàlisi i amb convidats especials

Nació crea l'«Snooker», un pòdcast de política hardcore
Nació crea l'«Snooker», un pòdcast de política hardcore
Nació
04 de maig del 2023
Actualitzat el 16 de juny a les 12:19h


Torna Convergència? El partit que va fundar Jordi Pujol es va autodestruir fa 9 anys després de la confessió del patriarca. La deixa va fer insostenible la situació i es va sumar al trencament amb Unió, a les turbulències del procés i a casos de corrupció com el del Palau o el 3%. Ressorgeix ara de les cendres? Es tracta d'arqueologia, ara que també torna Indiana Jones al cine, o més aviat del començament d'una nova saga de superherois? 

Us ho expliquem i analitzem i també parlem amb Marta Pascal, l'última portaveu que va tenir Convergència, que és la convidada de l'espai d'entrevista del primer Snooker, el pòdcast de política de Nació. Es pot veure i escoltar a YouTube, a Spotify i a Ivoox. Conversa amb Ferran Casas, subdirector del diari i conductor del programa, i amb Oriol March, cap de Política, i Joan Serra Carné, redactor en cap. 
Arxivat a