Un retorn, una esperada proclamació i un comiat dolorós marquen la quarta gala d'«Eufòria»

El concurs de TV3 es complica cada vegada més i ara només queden nou aspirants que s'ho juguen tot

Un instant de la nova gala d'Eufòria
Un instant de la nova gala d'Eufòria | CCMA
Nació
01 d'abril del 2023
Actualitzat a les 17:00h
Eufòria va triant, setmana a setmana, qui no pot continuar l'aventura per guanyar el concurs i la competició es fa cada vegada més complicada. Després de la duríssima eliminació doble de la setmana passada, amb la Natàlia i l'Emmi acomiadant-se en unes votacions molt ajustades, la quarta gala d'aquest divendres ha deixat només nou aspirants



El programa ha tingut moments de tota mena. Un favorit molt disputat, que s'ha hagut d'esforçar de valent per guanyar la cadira, i un retorn esperat d'un dels exconcursants amb més personalitat del talent show de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). 
 

En Triquell torna a casa

Triquell ha tornat al plató on va començar la seva carrera musical, a Eufòria, per presentar el seu nou treball Entre fluids, de Halley Records. Un disc en què queda palès el viatge emocional que li va suposar entrar al programa i després fer el transcurs a la seva nova vida com a artista. Entre els temes més destacats, hi trobareu CBDEspardenyes, i Jugular.
Visites a banda, el concurs ha tornat a presentar uns minuts televisius molt variats, amb actuacions que han anat des de temes molt clàssics fins a d'altres del tot actuals de la música catalana. Entre les quatre parets del plató d'Eufòria ha sonat Queen, Macedònia, Stevie Wonder, Els Pets, Tomeu Penya o Justin Bieber.
 

La preferida del jurat

Finalment, la preferida de la setmana és una concursant que s'ho ha hagut de guanyar de valent. Després de dos programes en què s'havia quedat amb la mel als llavis, aquest cop sí que s'ha sortit amb la seva: el jurat ha premiat l'Elena després que l'artista de les Illes Balears fes una actuació a mida d'un històric cantant de la seva terra, Tomeu Penya.

La part més amarga de la nit ha estat, com sempre, l'eliminació. Encara que el jurat en aquesta gala ha estat veritablement benevolent, el VAR de Jordi Cubino no ha tingut cap mena de pietat amb les segones veus i tres concursants, el Jan, la Clàudia i l'Alèxia, han anat directes a la zona de perill. Però després que els coaches fessin la seva feina, el públic ha tingut l'última paraula i en Domènec ha abandonat Eufòria.
Arxivat a