1 de 10

Visita molt especial en una gala d'«Eufòria» que deixarà només nou aspirants

Els concursants afronten la quarta nit de la temporada amb una traca de grans cançons i després d'acomiadar la Natàlia i l'Emmi la setmana passada

L'eliminació de l'Emmi, per la mínima a la tercera gala d'«Eufòria» | TV3
per Lluís Girona, Barcelona | 30 de març de 2023 a les 18:35 |
Eufòria va triant, setmana a setmana, qui no pot continuar l'aventura per guanyar el concurs i la competició es fa cada vegada més dura. Després de la duríssima eliminació doble de la setmana passada, amb la Natàlia i l'Emmi acomiadant-se en unes votacions molt ajustades, la quarta gala d'aquest divendres deixarà només nou aspirants. 

A més, el programa tindrà una visita molt especial. Després que Scorpio tornés al plato d'Eufòria la setmana passada, en aquesta ocasió serà Triquell qui farà l'aparició estel·lar. Un dels cantants més populars de la primera edició del talent show de TV3 interpretarà un medley de les cançons Jugular i CBD i espardenyes i presentarà el seu disc Entre fluids


Més enllà de la festa assegura que portarà Triquell, aquesta setmana els 10 concursants actuals hauran de defensar el tema propi i les segones veus mentre canten els seus companys. Tots tindran la pressió d'aconseguir ser concursant favorit i obtenir privilegis: no ser expulsats en aquesta gala i triar qui vol que li faci les segones veus la setmana següent. 

Cal tenir també en compte la novetat de l'edició sobre la zona de perill: només es pot evitar aconseguint la majoria, no la unanimitat dels vots del jurat. A final de les actuacions, com ja és habitual, entrarà en acció el VAR musical, des d'on Clara Luna i Jordi Cubino podran enviar a la zona de perill qui hagi fallat fent les segones veus d'una actuació. Els coaches, d'altra banda, podran salvar concursants fins que en quedin dos, que seran sotmesos al veredicte del públic.

 

Quines cançons sonaran?

  • Alèxia, de 21 anys i vinguda des de Constantí, estudia teatre musical a l'Institut del Teatre. Cantarà Bona nit, d'Els Pets.
  • Domènec, un barceloní de 24 anys que estudia al taller de músics i que té de nom artístic Bigwe. Cantarà Sorry, de Justin Bieber.
  • Jan, de 19 anys i nascut a Albons, toca la guitarra i el piano. És un dels concursants a la zona de perill. Cantarà Supermercat, de Lil Dami.
  • Jim, també té 19 anys i toca els mateixos instruments que el Jan, ella, però és veïna de Granollers i balla swing. Cantarà The look, de Roxette.
  • Sofia, una barcelonina de 23 anys que ha estat els últims anys a Nova York per trobar la seva essència. És la favorita de la setmana. Cantarà Superfashion, de Macedònia.
  • Carla, una professora de música de 23 anys, criada a Terrassa que ha estudiat educació infantil. També toca la guitarra i l'ukulele. Cantarà Don't you worry 'bout a thing, de Tori Kelly.
  • Carlos, de 23 anys i és de Sabadell. Torna a intentar guanyar Eufòria i fer bona aquella frase que diu que les segones oportunitats mai surten bé. Cantarà Tu me dejaste de querer, de C. Tangana.
  • Clàudia, de 17 anys i és de Badalona. És la més jove de l'edició, però ve amb ganes de donar-ho tot. Es descriu a si mateixa com una persona disciplinada i treballadora, fanàtica del K-pop i amant del sushi. Cantarà About damn time, de Lizzo.
  • Elena, de 21 anys i és de Palma, tot i que ara viu en un pis a l'Eixample. Afirma que li encanta ser amfitriona, i es defineix com una diva i madame. Cantarà Illes dins d'un riu, de Tomeu Penya.
  • Tomàs, de 17 anys i és d'Araós. Detalla que els seus pares són músics i que van ser ells qui li van traslladar la passió per la música. Toca l'ukulele i el piano. S'identifica com una persona curiosa i alegre. Li agrada molt Frank Sinatra i Elvis. Cantarà Radio Ga Ga, de Queen.
Altres notícies que et poden interessar

 

 

Mostra el teu compromís amb Nació.
Fes-te'n subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te'n subscriptor

 

Participació