Més de 100 passatgers evacuats en un altre AVE avariat a un túnel de l'estació de Sants

La circulació dels trens d’Alta Velocitat de la línia Barcelona-Girona-Figueres es troba tallada en ambdós sentits de la marxa

Passatgers a les andanes de l'AVE a l'estació de Sants.
Passatgers a les andanes de l'AVE a l'estació de Sants. | Marta Vidal / ACN
Nació
28 de març del 2023
Actualitzat a les 19:09h
Ni vint-i-quatre hores després que 94 passatgers hagin de ser alliberats d'un AVE avariat en un túnel de l'estació de Sants aquest dilluns al vespre, un altre tren d'alta velocitat en direcció a Figueresha quedat aturat a les portes de la sortida de l'estació a les 9:20. El problema l'ha provocat una avaria a la catenària. Donades les circumstàncies, la circulació dels trens d’Alta Velocitat de la línia Barcelona-Girona-Figueres ha estat tallada en ambdós sentits de la marxa durant nou hores, fins a les 18:20.

Més d'un centenar de passatgers han quedat atrapadats en el comboi i han de ser evacuats. Segons ha informat Protecció Civil, tots ells ja han estat evacuats per la sortida d'emergència més propera al lloc de la incidència, gràcies al suport dels Bombers i de la Guàrdia Urbana.
 
Renfe ha gestionat un autobús per traslladar els passatgers al seu destí per la carretera. Els fets han tingut lloc passades les 9 del mat.  A tots els afectats se'ls està informant de la situació i se'ls ha aplicat el compromís de puntualitat amb 100% de devolució de l'import del bitllet. La resta d'afectats s'estan derivant a la línia R11 de Rodalies que uneix Barcelona amb Girona i Figueres.
Arxivat a