Mor un motorista en un accident amb un bus nocturn a Barcelona

Els fets s'han produït la nit d'aquest dijous al barri de Ciutat Meridiana i la Guàrdia Urbana n'investiga les causes

Una ambulància del SEM, en una imatge d'arxiu
Una ambulància del SEM, en una imatge d'arxiu | Martí Albesa
Nació
24 de març del 2023
Actualitzat a les 18:45h
Accident de trànsit mortal a Barcelona. Un motorista de 33 anys ha perdut la vida aquest dijous a la nit en un sinistre en el qual també hi ha estat implicat un autobús nocturn de l'empresa badalonina de transport públic Tusgsal, conegut també amb el nom de Nit Bus.

Els fets, avançats per Betevé, van succeir prop de les 23.40 hores d'aquest dijous a Nou Barris, al barri de Ciutat Meridiana, just a l'alçada número 21 del carrer de les Agudes. Fins al lloc dels fets es van traslladar unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder salvar la vida de la víctima. La Guàrdia Urbana ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies de l'accident.

Amb aquest, són tres els motoristes que han perdut la vida aquest 2023 a Barcelona en accidents de trànsit. Al febrer, un conductor va morir després de patir un xoc amb un cotxe de paisà de la Guàrdia Urbana de la capital catalana. Un més després, un altre motorista va perdre la vida en un accident a la ronda Litoral, a l'altura de Sant Adrià de Besòs.

Arxivat a