Barcelona Eurovision Party 2023: tot sobre la festa dels eurofans

Cada any, abans del concurs europeu, la capital catalana acull una festa amb actuacions de primer nivell per al delit dels eurofans

El festival d'Eurovisió 2021
El festival d'Eurovisió 2021 | Instagram @eurovision
Nació
20 de març del 2023
Actualitzat a les 14:00h
Eurovisió és per a molts molt més que un simple esdeveniment de música. Per als i les eurofans és un estil de vida, una passió. És acabar una edició i ja pensen en l'altra. Pel seu amor incondicional al concurs han fet el que algunes persones podrien qualificar de bogeria, com deixar una feina per poder viatjar fins a la ciutat que sigui per seguir el programa de televisió en directe. Per als catalans i catalanes que siguin així, la Barcelona Eurovision Party està feta per a ells i elles. La cita serveix per anar escalfant motors per a la gala d'enguany, que se celebrarà el 13 de maig a Liverpool (Regne Unit). 

 

Quan se celebra la Barcelona Eurovision Party 2023?

L'esdeveniment se celebrarà el dissabte 25 de març a partir de les 19:30 de la tarda i fins a les 00:00 de la matinada. Més de quatre hores de pur espectacle per compartir amb totes aquelles persones que, com tu, transpiren Eurovisió. 
 

Qui actuarà a la Barcelona Eurovision Party?  

T'ho passaràs genial perquè l'organització de la Barcelona Eurovision Party ha convidat al xou artistes eurovisives de molt renom. Entre d'altres, hi actuaran Beth, l'artista catalana cantarà Dime 20 anys després d’actuar a Riga, Destiny (Malta 2020/21), Rosa López (Espanya, 2002), Poli Genova (Bulgària 2011 i 2016), Suzy (Portugal 2014), Eva Santamaría (Espanya 1993), i Susanne Georgi. A aquest llistat de noms se'ls hi sumaran alguns i algunes participants de l’Eurovision Song Contest d'aquest 2023, com ara Gustaph (Bèlgica), Joker Out (Eslovènia), Wild Youth (Irlanda), Teya & Salena (Àustria), Iru Khechanovi (Geòrgia), Monika Linkyté (Lituània), Sudden Lights (Letònia), Piqued Jacks (San Marino) i i Diljà (Islàndia). I encara queden noms per confirmar! Els anirem coneixent a mesura que s'apropi la data assenyalada. El plat fort, però, serà la representant d'Espanya de 2023, Blanca Paloma, amb el seu Eaea.
 

Qui presentarà la festa més eurovisiva de Barcelona?

Tres rostres molt coneguts per als i les eurofans:

  • Sharonne, la guanyadora de la Drag Race Espanya i concursant del Benidorm Fest, que interpretarà, per primer cop després del concurs, la cançó Aire.
  • Giuseppe di Bella, reconegut per haver pujat a l'escenari amb Edurne l'any 2015 a l’Eurovision Song Contest.
  • Alex Marteen, drag i artista barceloní, s'ha fet un nom en aquest món després de participar en les festes de l’EuroFansClub de Torí, Viena i Benidorm.

 

On es podrà veure la festa dels eurofans en directe?

Des del Sant Jordi Club, en format presencial. O, si no és possible assistir de cos present, es pot seguir a través de Betevé, que transmet en exclusiva l'esdeveniment a través del seu canal de televisió, app i web.