«Eufòria» torna a TV3 revelant els primers nou concursants de la segona edició

El talent show musical de la televisió pública emet aquest dijous un dels dos programes sobre els càstings, que són l'avantsala de la primera gala

Un moment del concert d'«Eufòria» al Palau Sant Jordi
Un moment del concert d'«Eufòria» al Palau Sant Jordi | Pau Ollé
Nació
22 de febrer del 2023
Actualitzat a les 12:46h
Eufòria torna a TV3 amb dos programes especials amb el recull dels càstings que s'han fet per triar els aspirants. En la primera entrega, que s'emet aquest dijous a partir de les 22.45 hores, es revelaran els primers nou concursants de la segona edició del talent show i que formaran part dels 16 que seran a la primera gala.

Després de convertir-se en el fenomen televisiu del 2022, en aquesta ocasió més de 2.300 persones s'han apuntat a provar fortuna als càstings. Ja només queden 25 finalistes i nou es quedaran a les portes de la primera gala televisada, que serà el pròxim 10 de març a partir de les 22.05 hores. En el programa d'aquest dijous, es veuran els veredictes dels coaches Daniel Anglès, Clara Luna,Paula Malia, Jordi Cubino i Albert Sala i els aspirants estaran acompanyats de Miki Nuñez.

Per qui vulgui escalfar motors, abans del programa, aquest mateix dijous a les 20 hores, el canal de Twitch d'Eufòria arrancarà un directe dirigit per Nadine Romero en què hi haurà entrevistes als coaches i un avançament de les novetats de la segona temporada explicades pel director Tono Hernàndez, a més d'imatges en primícia del programa que s'emetrà per TV3 unes hores després.

Arxivat a