Meta copia Twitter i activa els verificats de pagament a Facebook i Instagram

Meta Verified costarà 11,99 dòlars mensuals en web i 14,99 als telèfons mòbils

Mark Zuckerberg, en una imatge d'arxiu
Mark Zuckerberg, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Nació
21 de febrer del 2023
Actualitzat a les 21:42h
Després del serial amb els verificats de pagament de Twitter impulsats per Elon Musk, amb fortes crítiques i problemes d'aplicació, Mark Zuckerberg ha anunciat aquest dimarts que Meta llançarà el mateix servei a Facebook i Instagram. Meta Verified començarà el període de prova els pròxims dies, primerament a Austràlia i Nova Zelanda, però l'experiència de Twitter fa pensar que hi ha poc més a comprovar i que no tardarà a ser una realitat.

En el cas de Meta, costarà 11,99 dòlars mensuals en web i 14,99 als telèfons mòbils. El servei de subscripció permetrà verificar els perfils i evitar la suplantació de la identitat. Per poder accedir-hi, caldrà ser major de 18 anys i enviar la identificació personal que coincideixi amb el perfil a les xarxes socials. A banda, els usuaris tindran stickers exclusius per reaccionar als continguts i tindran accés a la moneda digital de Meta.

Tot i el rebuig que generen aquest tipus de mesura, la situació econòmica de les grans tecnològiques les obliga a innovar i buscar noves vies d'ingressos. En el cas de les xarxes socials, ho fan amb els verificats de pagament. Pel que fa a les plataformes d'streaming, limitant els comptes compartits, com en el cas de Netflix.

Arxivat a