El 54289 i el 25296, quarts premis de la Loteria de Nadal

Un dels números ha tocat íntegrament a Calatayud, mentre de l'altre se n'han repartit alguns dècims a Barcelona i l'Hospitalet

Quarts premis de la Loteria de Nadal: 54289 i el 25296
Quarts premis de la Loteria de Nadal: 54289 i el 25296 | Nació
Nació
22 de desembre del 2022
Actualitzat a la 13:12h
El número 54289 i el 25296 són els quarts premis de la loteria de Nadal. Un dels dos premis s'ha repartit íntegrament a Calatayud, mentre l'altre ha quedat molt repartit, amb alguns dècims repartits a l'Hospitalet i a Barcelona.

Si ets un dels afortunats que has aconseguit un quart o cinquè premi, aproximacions o reintegrament, aquests estan per sota dels 20.000 euros per dècim, per tant, no cal tributar i els compradors de la butlleta s'enduran el premi complet.

Com puc cobrar el dècim?

Primer de tot cal presentar el dècim o el resguard premiat. En el cas de cobrar via entitats financeres, el pagament no es farà efectiu sense haver donat la documentació i informació necessària per donar compliment sobre la prevenció de blanqueig de capitals, i del finançament del terrorisme, normativa fiscal o de qualsevol altre tipus que resulti de l'aplicació. 

El mètode serà mitjançant xec o transferència bancària, i no es podrà obligar el guanyador a obrir cap compte a l'entitat financera on vagi a cobrar. Tampoc podran cobrar-li cap tipus de despesa ni comissió.

- Premis inferiors als 2.000 euros: En el cas dels premis inferiors als 2.000 euros per cada bitllet, es podran cobrar exclusivament en un dels 11.000 punts de venda de la xarxa comercial de loteries, a partir de la mateixa tarda del sorteig (un cop s'hagin verificat els números extrets) com els processos informàtics.

- Premis iguals o superiors als 2.000 euros: es cobraran a les entitats financeres autoritzades. Així i tot, cal recordar que els diumenges no acostumen a estar obertes, així que fins dilluns segurament no es podrà realitzar el tràmit.