Troben un mort penjat d'un arbre enmig de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi del suïcidi d'un home a la confluència dels carrers Aragó i Marina

La confluència entre els carrers Aragó i Marina
La confluència entre els carrers Aragó i Marina | Europa Press
Victor Rodrigo
01 de desembre del 2022
Actualitzat a la 13:15h
Els Mossos d'Esquadra han localitzat un home mort penjat d'un arbre a Barcelona. Segons han avançat diversos mitjans locals de la capital catalana, el cadàver ha aparegut a la confluència dels carrers Aragó i Marina, al barri de la Sagrada Família (al districte de l'Eixample), aquest dijous al matí. Les primeres informacions contrastades pel Tot Barcelona apunten a un suïcidi. Ara per ara, els Mossos treballen a la zona dels fets.

Aquesta mateixa setmana es va produir una altra escena de crònica negra a la capital catalana. Els Mossos encara investiguen la troballa d'un cadàver en un contenidor de l'Eixample de Barcelona aquest passat dimarts. Un drapaire va trobar una maleta amb un tors d’un home a dintre a la cantonada entre els carrers de Casanova i l'avinguda Roma. El drapaire es va dirigir a l’estanc on habitualment compra tabac i va avisar el botiguer, segons ha explicat la persona que regenta l’estanc a l’ACN.

Tots dos van anar a comprovar-ho al contenidor i han alertat una ambulància que passava. El personal mèdic va avisar els serveis municipals, que van alertar directament els Mossos cap a les 11.00 hores. L’aixecament del cos s'ha produït cap a les 13.30 hores. Els Mossos de seguida van acordonar la zona. Al contenidor, que era el gris, només hi havia la maleta i una bossa.

Arxivat a