Colau desafia Ayuso: l'acusa de mentir i l'anima a discutir sobre les polítiques de Barcelona

L'alcaldessa es grava en vídeo i reclama que es faci arribar el missatge a la presidenta de la Comunitat de Madrid per comparar situacions

Captura de pantalla del vídeo d'Ada Colau contra Ayuso
Captura de pantalla del vídeo d'Ada Colau contra Ayuso | Twitter (Barcelona en Comú)
NacióDigital
29 de novembre del 2022
Actualitzat a la 13:49h
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha portat a l'evidència definitiva la cantarella que portava temps arrossegant de manera lateral en les seves darreres compareixences públiques: la confrontació oberta amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz-Ayuso, per rebatre els comentaris de la representant del PP sobre la capital catalana. Així, aquest dimarts Colau ha obert definitivament la veda amb un vídeo que demana que es faci córrer perquè arribi "el més aviat possible" a Ayuso. En el missatge, acusa la presidenta de Madrid de basar les seves intervencions polítiques en "fake news" i "mentides".

Tot seguit, l'alcaldessa reivindica les notícies que situen Barcelona al capdavant de les grans ciutats de l'Estat en la reducció de l'atur i com a líder en inversió social per habitant per cinquè any consecutiu, també. "Són dos temes interessants, però crec que és curiós que la senyora Ayuso no parli d'ells i m'encantaria que s'hi sentís interpel·lada i volgués discutir d'aquests temes", clou. 

Amb un vídeo en castellà publicat a les xarxes, Colau desferma la crítica contra la política del Partit Popular. Després que darrerament assegurés que l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, es plega a les intencions de la presidenta de la comunitat autònoma, ara la líder de Barcelona en Comú denuncia que a Ayuso "té per costum carregar contra la gent" i que "sempre està buscant baralla". Així, entre els col·lectius que haurien patit les desqualificacions de la presidenta de Madrid, Colau menciona "els metges, els mestres, els llogaters, els taxistes" i també "la ciutat de Barcelona" tot vinculant-la a la "decadència".Durant la defensa de la seva obra de govern, l'alcaldessa ha mencionat projectes de caire social com el dentista gratuït per a persones pobres, l'ampliació de les beques menjadors o el psicòleg gratuït.

 
Arxivat a