El millor bar del món és una cocteleria i és a Barcelona

Els barcelonins Paradiso i Sips, primer i tercer classificats en el rànquing World's 50 Best Bars

Els responsables del Paradiso, després d'anunciar-se el veredicte
Els responsables del Paradiso, després d'anunciar-se el veredicte | ACN
NacióDigital
05 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 12:12h
La cocteleria de Barcelona Paradiso ha aconseguit aquest dimarts la primera posició del rànquing World's 50 Best Bars, millorant, així, la tercera que va aconseguir l'any passat. El Paradiso ha superat el londinenc Tayer + Elementary, que ha repetit la segona posició del 2021, i el també barceloní Sips, que ha completat el podi i que s'ha endut el guardó al bar que més ha ascendit en la llista, des del lloc 37 d'ara fa 12 mesos. En setena posició s'ha situat un altre local de Barcelona, el Two Schmucks.

La presència estatal entre els 50 millors bars del món s'ha completat amb el madrileny Salmon Guru, que ha quedat en quinzena posició. Aquesta és la 14a edició dels guardons. Enguany s'han lliurat en una gala a Barcelona per primera vegada (sempre s'havien donat a Londres).
 
Paradiso és una cocteleria situada al carrer de Rera Palau de Barcelona, a la zona del Born. Presenta una decoració molt particular, que neix del concepte d'speakeasy, els bars clandestins sorgits als Estats Units durant la prohibició de venda de begudes alcohòliques.

Arxivat a