El Funicular de Vallvidrera, en obres entre el 8 i el 26 d'agost

FGC oferirà un servei d'autobusos i taxis amb les mateixes freqüències de pas; a l'estació de Carretera de les Aigües s'haurà de sol·licitar aquest servei a través de l'intèrfon

Imatge del funicular de Vallvidrera
Imatge del funicular de Vallvidrera | FGC
V. R.
01 d'agost del 2022
Actualitzat a les 17:11h
El Funicular de Vallvidrerano estarà operatiu entre el 8 i el 26 d'agost per obres de renovació de la infraestructura. Des de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferiran un servei alternatiu per carretera –amb autobusos i taxis- amb les mateixes freqüències de pas que el funicular.

La intenció de les obres és optimitzar la qualitat, fiabilitat i puntualitat del servei de les tres estacions del traçat: Peu del Funicular, Carretera de les Aigües i Vallvidrera Superior. Els punts de parada del servei alternatiu se situaran al costat de les estacions. Què hauràs de fer en el cas que necessitis agafar el Funicular? Segons ha puntualitzat l'empresa pública, en el cas de l'estació de Carretera de les Aigües, les persones usuàries hauran de sol·licitar aquest servei a través de l'intèrfon de l'estació.

Construït per la companyia del Ferrocarril Sarrià Barcelona (FSB), el transport es va inaugurar l'octubre de 1906 per tal de poder comunicar la línia del Vallès amb el poble de Vallvidrera. El 1979 es va integrar a la xarxa dels Ferrocarrils. La línia té una longitud de 736,6 metres i un pendent màxim del 29%, que es fan amb menys de 3 minuts.

Arxivat a