Un Cruïlla «per ballar» torna al Parc del Fòrum en el seu format habitual

31 Fam, Toteking, Trueno i Rels B actuen en una jornada inaugural del festival sota l'amenaça de la pluja

El Cruïlla torna al Fòrum
El Cruïlla torna al Fòrum | ACN
NacióDigital
06 de juliol del 2022
Actualitzat a les 21:25h
El Cruïlla ha posat aquest dimecres les primeres notes d'un festival que es desplegarà durant quatre dies pel Parc del Fòrum en el seu format habitual després del parèntesi pandèmic. Pel recinte hi tornaran a passar artistes internacionals com Duran Duran, Jack White, Editors, Hot Chip, Seed o Rubén Blades, al costat dels catalans com Els Catarres, Joan Dausà, Ginestà o Buhos.

La jornada inaugural l'ha encetada Judeline, seguida de 31 Fam, Toteking, Trueno i Rels B, que posaran punt i final al primer dia. El gruix de la programació començarà dijous, quan passaran pel Parc del Fòrum la Balkan Paradise Orchestra, els Stay Homas, Marcel i Júlia, Molotov i Residente, entre d'altres.

Desenes de joves feien cua abans de l'obertura de portes amb la pluja com a única amenaça. En alguns moments de la tarda, l'aigua ha fet acte de presència i han aparegut paraigües i impermeables.

En declaracions a l'ACN, el director del festival, Jordi Herreruela, ha explicat que detecten "moltíssimes ganes" de festival i anticipa un rècord d'assistència de públic. "Hi ha moltes ganes d'un festival de música com els d'abans de la pandèmia, una celebració col·lectiva i una gran festa", opina.

En aquest sentit, defineix la programació a partir de la "diversitat", amb un ampli reflex musical d'allò que passa a la ciutat combinat amb artistes internacionals. "És un Cruïlla fet per ballar. Hem fet molts concerts pandèmics amb distància, mascareta i asseguts i aquesta edició està dedicada al ball", celebra.
Arxivat a