Així és Mariona Escoda, la primera guanyadora d'«Eufòria»

Va néixer a Valls el 2001, ha estat vinculada al món de la música des dels cinc anys i un dels seus passatemps preferits és el senderisme

Mariona Escoda, a la final d'Eufòria.
Mariona Escoda, a la final d'Eufòria. | TV3
18 de juny del 2022
Actualitzat el 14 de febrer del 2023 a la 13:12h
La Mariona Escoda és la flamant guanyadora de la primera edició del programa musical de TV3, Eufòria. Així ho han decidit els espectadors amb el 61% dels vots, el Triquell ha quedat en segona posició i la Núria en tercer lloc. Aquesta nit, en la gran final d'Eufòria s'han pogut veure fins a cinc actuacions dels finalistes i un xou grupal amb la cançó homònima del programa, Euphoria. El premi que s'ha endut la Mariona és un contracte discogràfic, gravar la cançó de l'estiu amb Miki Nuñez i participar en el disc de La Marató.

Nascuda a Valls el 2001, la guanyadora del programa revelació de TV3 ha estat vinculada al món de la música des que té cinc anys. S'ha format en cant clàssic, cant modern, violí i piano. Recentment, ha obtingut el certificat en els nivells 1 i 2 d’Estill Voice Training (Voice Craft) amb Viv Manning, una reconeguda formació per entrenar la veu i millorar el seu rendiment tant en cant com en la parla. Ara per ara, la Mariona compagina els concerts amb la carrera de Logopèdia i amb la formació en cant. Fa aproximadament un any va publicar el seu primer treball discogràfic Tal com havia de ser, un EP d’estil pop-rock que desprèn influències de la seva experiència en teatre musical. 

D'altra banda, diuen que per conèixer algú n'hi ha prou amb mirar el seu feed d'Instagram. Doncs bé, en el de la Mariona s'hi pot veure, majoritàriament fotografies relacionades amb el món de la música (cantant, ballant, actant), però també alguna fent senderisme o prenent el sol a la platja.

 

Com a hobbie, jutjant per la xarxa social, es podria dir que a la cantant de Valls li agrada jugar a l'UNO envoltada de bons amics. I com a curiositat, en una de les fotos que té a la vora del mar, com surt en biquini, es pot apreciar que té un sol tatuat al maluc -sembla l'esquerre-. La Mariona també té perfil a Facebook i Twitter.