Shakira dona per acabada la relació amb Piqué: «Ens estem separant»

Ho ha explicat la cantant colombiana en un comunicat difós per la seva agència de representació

La seva relació ha durat 12 anys i tenen dos fills en comú
La seva relació ha durat 12 anys i tenen dos fills en comú | @fageda
NacióDigital
04 de juny del 2022
Actualitzat el 05 de juny a les 8:40h
La cantant colombiana Shakiraha confirmat aquest dissabte que s'està separant del futbolista del FC Barcelona Gerard Piqué. L'anunci s'ha fet a través d'un breu comunicat difós per la seva agència de representació. "Lamentem confirmar que ens estem separant. Pel benestar dels nostres nens, que són la nostra màxima prioritat, demanem respecte a la nostra privacitat. Gràcies per la vostra comprensió", explica el text. Shakira i Piqué han estat junts 12 anys, mai s'han arribat a casar, i comparteixen dos fills: Milan, de nou anys, i Sasha, de set.

Piqué hauria enganyat la cantant colombiana amb una persona del seu entorn, segons El Periódico, motiu pel qual aquesta mateixa setmana s'hauria traslladat a viure al seu pis de solter del carrer Muntaner a Barcelona. Segons les informacions del rotatiu, els rumors que circulen per la xarxa sobre la intensa vida nocturna del jugador del Barça acompanyat de Riqui Puig per discoteques de la zona alta de la capital catalana són certes. "Està desbocat", asseguren, en unes festes en les quals "se l'ha vist acompanyat d'altres dones".

La teoria encaixaria amb les especulacions sobre si la lletra de l'última cançó de ShakiraTe felicito, es referia al jugador blaugrana. "Per completar-te em vaig trencar en bocins; m'ho van advertir, però no vaig fer cas; em vaig adonar que això teu és fals; va ser la gota que va fer vessar el got; no em diguis el que sents, això sembla sincer, però et conec bé i sé que menteixes; et felicito, que bé que actues, d'això no en tinc cap dubte", diu el tema de la cantant colombiana. 

La història d'amor entre Shakira i Piqué va començar el 2010, quan l'artista de Barranquilla va cantar l'himne del mundial de futbol de Sud-àfrica en la cerimònia inaugural de l'esdeveniment, el Waka waka, i Gerard Piqué va ser el que li va anar darrere. Així ho va explicar ell mateix una vegada: “Tot va començar quan estàvem a Sud-àfrica i la vaig escriure. Era aquí perquè va cantar en la cerimònia d'obertura del mundial i li vaig preguntar com estava el clima”. La primera vegada que van ser vists junts, va ser el maig de l'any 2011 i la primera aparició pública oficial va ser en un concert de Shakira a Barcelona, quan el futbolista va sortir a l'escenari amb ella.

Un any després, Shakira anunciava que esperava el seu primer fill amb el futbolista: Milan Piqué Mebarak. En una entrevista el 2014 a la revista Glamour, va parlar així de la seva relació: “Ja tenim l'essencial, saps? Tenim una unió, un amor l'u per l'altre i un bebè. Crec que aquests aspectes de la nostra relació ja estan establerts i el matrimoni no els canviarà. Però si em caso, ell és l'indicat.” Aquell mateix any, la parella anunciava l'arribada del seu segon fill, Sasha.

Sobre el matrimoni, també en va dir alguna cosa més al programa 60 minuts: “L'ideal del matrimoni m'espanta. No som una parella tradicional. No vull que em vegi com la seva esposa. Per a mantenir la màgia vull que em vegi com 'la seva noia'. És com aquella fruita prohibida, per això prefereixo mantenir-lo atent i que pensi que tot és possible depenent del seu comportament”. Ara ja feia cinc mesos que no se'ls veia junts en públic. De fet, el passat 21 de maig, el Piqué va assistir amb els seus dos fills a veure el partit de l'Andorra FC, de qui és propietari, sense la Shakira, que era sola al festival de cinema de Cannes.