Mor l'actor Ray Liotta als 67 anys

Llegenda de Hollywood, el nord-americà va destacar en films com "Uno de los nuestros", "Campo de sueños", "Hannibal", "Historia de un matrimonio" o la seqüela dels Soprano

Liotta, en imatge d'arxiu
Liotta, en imatge d'arxiu | Europa Press
26 de maig del 2022
Actualitzat a les 18:53h
Commoció a la indústria del cinema de Hollywood. L'actor Ray Liotta ha mort aquest dijous a l'edat de 67 anys, segons han informat diversos mitjans nord-americans. Es desconeix encara la causa de la mort de l'intèrpret. Conegut pels seus papers principals en diverses pel·lícules de renom, el seu títol més destacat -i que el va llançar a la fama- va ser Uno de los nuestros (1990) de Martin Scorsese, al costat de gegants com Robert DeNiro i Joe Pesci. La seva carrera va ser prolífica tant al món del cinema com el de la televisió, on va aconseguir nominacions als Globus d'Or i als premis Emmy.

Liotta, nascut el 1954 a Newark, a Nova Jersey, va formar part del repartiment principal de diversos títols destacats de la indústria nord-americana. Something Wild (1987), amb la que va ser nominada a l'Emmy, el va catapultar a la primera línia; Field of Dreams (1989) el va situar a l'òrbita mundial abans que el film d'Scorsese el fes explotar a tot el planeta.

Altres pel·lícules en les quals va destacar van ser Hannibal (2001), que és la segona part de la trama del psicòpata interpretat per Anthony Hopkins; Ases Calientes (2007), Revólver (2005), John Q. (2002), Blow (2001) o les més modernes, com Historia de un matrimonio (2019) o la seqüela de la sèrie dels Soprano, Santos Criminales (2021). Tenia pendents fins a quatre pel·lícules i una sèrie per estrenar.