El Madrid deixa Guardiola amb la mel als llavis

El Manchester City es queda a les portes de la final després d'una remuntada surrealista dels blancs al temps afegit

Benzema, autor del gol de la victòria del Madrid
Benzema, autor del gol de la victòria del Madrid | UEFA Champions League
04 de maig del 2022
Actualitzat el 05 de maig a les 10:24h
El Madrid ho ha tornat a fer. Tot i perdre fins a l'últim minut del partit, el doblet de Rodrygo als minuts 90 i 92 ha capgirat la situació i ha forçat la pròrroga. Benzema ha reaparegut i un gol de penal al 93 ha arrodonit la victòria blanca davant del Manchester City de Guardiola.

Després d'un 4-3 enganyós a l'anada, el Madrid no ha inquietat la porteria d'Ederson fins al final del partit, quan ha començat la bateria de gols que els ha donat la victòria. Així, tot i que Mahrez ha avançat els anglesos al 73, l'equip dirigit per l'entrenador català es queda a les portes de la final que es jugarà a París el 28 de maig.

El Madrid no es conforma amb el títol de Lliga aconseguit la setmana passada amb una golejada contra l'Espanyol. El conjunt entrenat per Carlo Ancelotti enfila el camí de la final  després de superar, amb èpica i un espectacular Karim Benzema, també les dues eliminatòries anteriors contra el PSG i el Chelsea.

La d'enguany havia de ser la segona final europea consecutiva per al City de Guardiola, a qui se li continua resistint la Lliga de Campions lluny del Barça. La temporada passada va ser l'ocasió en la qual va estar més a prop d'aconseguir-la, però va caure 1-0 en una final anglesa contra el Chelsea.

La final, que es disputarà a la capital francesa, enfrontarà el Reial Madrid i el Liverpool. Els red van segellar aquest dimarts la classificació contra el Vila-real. Van haver de suar per aixecar el 2-0 de la primera meitat que igualava l'eliminatòria, però a la segona part van exhibir la seva gran capacitat golejadora i van capgirar el partit.