Bou no se'n fia que l'incendi del seu cotxe fos accidental: «La policia està dirigida»

El regidor del PP a l'Ajuntament de Barcelona posarà en mans de la Fiscalia el fet i les "amenaces" rebudes els últims mesos

Josep Bou, en una imatge d'arxiu
Josep Bou, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
02 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:11h
Josep Bou no se'n fia que l'incendi del seu cotxe fos accidental, tal com ha conclòs la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra, que creu que estan "dirigits". En una entrevista a El Món a RAC1, el regidor del PP a l'Ajuntament de Barcelona ha explicat la seva versió dels fets i ha assegurat que esperarà a conèixer més detalls de l'informe sobre el foc en el seu vehicle aquest cap de setmana.

Per altra banda, i segons ha detallat en un comunicat, Bou posarà en mans de la Fiscalia de Barcelona l'incendi i les "amenaces" rebudes els últims mesos.  El cotxe de Josep Bou, que va ser trobat aquest dissabte calcinat a Barcelona, no va ser cremat intencionadament. Els Mossos i la policia científica van certificar que l'incendi es va originar per accident, i a més, que el xofer va ser advertit per una patrulla que el vehicle perdia líquid i treia molt de fum moments abans de començar a cremar.

El regidor del PP a l'Ajuntament de la capital catalana va denunciar ràpidament que li havien cremat el cotxe i, sense que es coneguessin encara les causes, que "ningú" l'aturaria en el compliment del seu "deure i treball". Ràpidament, molts membres del seu partit, però també de tot el ventall de l'espanyolisme, van córrer a donar-li suport.