El Camp Nou ho torna a fer: nou rècord mundial d'assistència en un partit de futbol femení

El temple blaugrana acull 91.648 espectadors, 95 més que en el passat Clàssic, en una nova golejada (5-1) en les semifinals de la Champions League

El nou rècord d'assistència en un partit de futbol femení, projectat en un marcador del Camp Nou | FCB
22 d'abril del 2022
Actualitzat a les 20:54h
El Camp Nou i l'afició del Barça ho ha tornat a fer. Nou rècord d'assistència en un partit de futbol femení, en el que ha estat una nova festa amb golejada (5-1) en l'anada de les semifinals de la Champions League contra el Wolfsburg, i que deixen pràcticament sentenciat l'accés a la gran final.

En concret, 91.648 espectadors han assistit al temple blaugrana per donar suport a l'equip, 95 més que els que ho van fer el dia del Clàssic contra el ReialMadrid, al que eren els quarts de final de la competició europea. Al camp, les blaugrana han tornat a exhibir-se amb un partit que deixa cada cop més a prop la revalidació del títol que ja es va guanyar la passada temporada, la del triplet.

Les jugadores del Barça, celebrant un gol contra el Wolfsburg Foto: FCB

El Barça ha sentenciat ràpidament el partit. Aitana ha fet el primer gol al minut 3 i Graham el segon al 10. La gran primera part de les de Jonathan Giráldez ha acabat dos gols més, de Jennifer Hermoso al 32 i d'Alexia Putellas al 38. Amb el quatre a zero i una festa al Camp Nou ha marxat el partit a la mitja part.

La segona part ha estat més igualada, amb el Wolsfburg fent el gol de l'honor i Alexia Putellas rematant el primer partit de l'eliminatòria amb un altre gol de penal al minut 83. Tot plegant deixant el cinc a un final al marcador, un resultat que ara caldrà defensar a Alemanya per assegurar la gran final de la Champions League.