Eleccions a la burgesia: qui és qui al Cercle d'Economia

L'entitat, que no ha resolt el plet d'una llista única, tindrà una votació disputada en què es posicionaran algunes de les figures més rellevants del món econòmic

Javier Faus rep Pedro Sánchez en les Jornades del Cercle de l'any passat
Javier Faus rep Pedro Sánchez en les Jornades del Cercle de l'any passat | Europa Press
18 d'abril del 2022
Actualitzat el 20 d'abril a les 10:37h
Aquest juliol es votarà al Cercle d'Economia. Per primera vegada en la seva història, l'entitat viurà unes eleccions competitives i, en aquests moments, del tot incertes. Javier Faus conclou el seu mandat i s'obrirà un període de campanya inèdit a la casa. Abans, tindran lloc les Jornades anuals que organitza el Cercle i on intervindrà la plana major de l'economia i la política, de Pedro Sánchez a Alberto Núñez Feijóo, i amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès. Les Jornades s'han avançat a inicis de maig per evitar que caiguessin en plena campanya electoral interna.

Jaume Guardiola, actual membre de la junta directiva, i Rosa Cañadas ja fa mesos que treballen de valent en les seves candidatures, com NacióDigital ha informat puntualment, mentre que Faus ha adoptat un paper institucional enmig de la disputa anunciada. Aquí teniu un qui és qui dels principals personatges d'una batalla que forçarà aliances inesperades i dividirà per uns mesos l'elit econòmica. 

Arxivat a