Les estrenes de sèries imprescindibles de l'abril a Netflix, Amazon i Disney

Tornen moltes produccions espanyoles de renom i arriben novetats a la majoria de plataformes

Les millors estrenes del l'abril
Les millors estrenes del l'abril | ND
29 de març del 2022
Actualitzat a les 17:30h

Finalitzada la temporada de premis, les plataformes tornen a la feina per presentar una bateria d'estrenes. Netflix, Amazon Prime Video, HBO, Disney, Filmin i companyia comencen la primavera amb el retorn de diverses produccions de renom (com és el cas d'Élite, The Flight Attendant o Undone) que faran les delícies dels fanàtics. També aterraran noves històries es poden arribar a convertir en algunes de les millors sèries de tota la temporada, com és el cas de The First Lady -que farà un repàs de les vivències de diferent Primeres Dames dels Estats Units- o Tokyo Vice, amb Ansel Elgort de protagonista.

La ficció espanyola tornarà a gaudir de protagonisme, amb el retorn del remake d'El Internado i diverses estrenes noves en plataformes com Movistar i Atresmedia. Encara que Netflix s'endú la majoria de les novetats, plataformes com HBO Max o Filmin preparen l'entrada de sèries d'alta qualitat per als seus seguidors més fidels. Una d'elles és la seqüela de la Catedral del Mar, amb producció de TV3: Los herederos de la Tierra.

El Internado: Las Cumbres (Temporada 2) - Amazon Prime Video | 1 d'abril
Encara que aquesta renovació de la mítica sèrie espanyola d'Antena 3 no hagi tingut la mateixa rebuda que la seva predecessora, Amazon ha aconseguit aglutinar audiència suficient per a una segona temporada. L'aposta de la companyia per a la ficció estatal segueix de la mà d'una gran inversió en producció, un fet que es nota a El Internado gràcies a tot el desplegament tècnic que, fa 15 anys, era impossible de fer. 


Wolf Like Me - Amazon Prime Video | 1 d'abril
Història fantàstica de comèdia (i romàntica) sobre un pare i una filla (Josh Gad i Isla Fisher) que intenten superar la pèrdua de la seva dona. Un matí, el cotxe on van Gary i Emma és envestit per un Jeep que se salta un semàfor en vermell. Emma pateix un atac de pànic i és consolada per Mary (Illa Fisher), la propietària del Jeep que és capaç de calmar Emma d'una manera que ell no és capaç. Aquella mateixa setmana, Gary i Mary comencen a conèixer-se durant una cita, però Mary es mostra reticent a compartir-ne més, sense saber cap dels dos que els seus universos seguiran xocant i una força major sembla voler unir-los.



In My Skin - Filmin | 5 d'abril
Una història fosca còmica sobre la majoria d'edat que segueix Bethan, de 16 anys, mentre bregueu amb les ansietats i inseguretats de la vida adolescent, juntament amb la crua realitat d'una vida casolana que està molt lluny del que projecta per als amics. Sèrie del 2020 que arriba ara a Filmin, amb una recopilació de crítiques excel·lents per part de la premsa britànica.


Single Drunk Female - Disney+ | 6 d'abril
Història sobre els problemes de drogues d'una jove adulta. Samantha Fink, després d'un col·lapse públic espectacularment vergonyós, es veu obligada a tornar a casa amb la seva mare dominant per recuperar la sobrietat i evitar la presó. En el procés, es tornarà a trobar amb el seu passat i la família.


Élite (Temporada 5) - Netflix | 8 d'abril
Cinquena fornada d'episodis d'una de les sèries juvenils més seguides de tots els temps a les plataformes espanyoles. Amb noves incorporacions al repartiment, Miguel Bernardeu i Itzan Escamilla tornen a liderar el grup de joves adolescents que s'enfrontarà a diversos dificultats a l'institut Las Encinas. L'escola rebrà dues actrius noves: Valentina Zenere i André Lamoglia.


Sentimos las molestias - Movistar+ | 8 d'abril
Explica la història de Rafael Müller (Antonio Resines), un aclamat director d'orquestra, i Rafael Jiménez (Miguel Rellán), una vella glòria del rock que es resisteix a penjar la guitarra. Tots dos, que mantenen una amistat de dècades, lluiten per encaixar en un món que insisteix a retirar-los del joc, tot i que ells se senten en plenes facultats.


Tokyo Vice - HBO Max | 8 d'abril
Un periodista occidental que treballa en una publicació de Tòquio comença a investigar un dels criminals més poderosos del país. Ansel Elgort i Ken Watanabe són els dos protagonistes d'aquesta nova ficció d'HBO que presenta uns aspectes visuals impressionants.


Roar - Apple TV+ | 15 d'abril
Narra la història de 8 dones que exploren una contradicció o un problema absurd diferent a la seva vida. Les protagonistes són: Nicole Kidman, Cynthia Erivo, Issa Rae, Merritt Wever, Alison Brie, Betty Gilpin, Meera Syal i Fivel Stewart. Es mou en diferents perspectives i gèneres, fins i tot el futurista.


Outer Range - Amazon Prime Video | 15 d'abril
Royal Abbott (Josh Brolin) és un ranxer que lluita per la seva terra i la seva família, i que descobreix un incomprensible misteri als límits de la zona salvatge de Wyoming. Tot comença quan els Tillerson, els ambiciosos propietaris del ranxo veí, volen apoderar-se de les terres. Una mort prematura a la comunitat desencadena una sèrie d'esdeveniments plens de tensió i els problemes aparentment quotidians arriben al punt àlgid amb l'arribada d'un forat misteriós.


Anatomy of a Scandal - Netflix | 15 d'abril
Una de les directores de sèries més prolífiques del Regne Unit dirigeix en solitari aquesta nova producció que posa en el centre els assetjaments sexuals a les elits britàniques. Sienna Miller, Michelle Dockery, Rupert Friend, Naomi Scott o Ben Radcliffe són els principals noms d'un immens repartiment que explica com aquestes persones de l'alta societat acaben esquitxant, perjudicant i fins i tot destrossant als "ciutadans normals" enmig d'aquests escàndols.


Los herederos de la tierra - Netflix | 15 d'abril
Coproducció espanyola entre Atresmedia, Diagonal TV i TV3 amb un repartiment ple de catalans. La sèrie ens trasllada a la Barcelona tardomedieval de l'any 1387 i narra la història d'Hugo Llor, un xicot de 12 anys que passa la major part del seu temps als carrers. Basada en l'obra literària d'Ildefonso Falcones, la sèrie estarà dirigida per Jordi Frares (responsable de La Catedral del Mar) i comptarà amb Yon González, Elena Rivera, Rodolfo Sancho, Michelle Jenner, Maria Rodríguez Soto i Pere Arquillué com a protagonistes.


Better Call Saul (Temporada 6) - Movistar+ | 19 d'abril
L'última temporada de l'spin-off de Breaking Bad tancarà el complicat viatge de Jimmy McGill fins a convertir-se en l'advocat criminal i buscavides Saul Goodman que va acompanyar Walter White pel camí. La temporada final es dividirà en dues parts: la primera, amb els capítols setmanals, comença el 19 d'abril. Al juny arribarà la segona i darrera tanda d'episodis.


The Flight Attendant - HBO | 22 d'abril
La sèrie que ha tornat a situar al mapa televisiu Kaley Cuoco torna a la plataforma HBO amb una segona temporada. La segona temporada, filmada a Los Angeles, Berlín i Reykjavík, tornarà a dur la protagonista a situacions rocambolesques després de la sorpresa final que ens va regalar la sèrie al final de la primera temporada. 


We Own This City - HBO | 26 d'abril
El retorn del creador de la considerada millor sèrie de la història (The Wire). Baltimore, 2015. La mort en circumstàncies sospitoses de Freddie Gray, un jove negre sota custòdia policial, ha provocat una onada de disturbis. La ciutat arriba a un nou rècord d'assassinats. Sota pressió per l'oficina de l'alcalde i per una investigació federal sobre la mort de Gray, la policia de Baltimore recorre al sergent Wayne Jenkins ia la unitat d'elit d'agents de paisà, per lliurar els carrers d'armes i drogues.


The First Lady - Movistar | 28 de febrer
Les actrius Viola Davis, Michelle Pfeiffer i Gillian Anderson protagonitzen aquest drama sobre les vivències de les Primeres Dames a l'Ala Oest de la Casa Blanca. Elles tres interpreten Michelle Obama, Betty Ford i Eleanor Roosevelt, en diferents moments de la presidència de les parelles. Posa el focus a la relació de les seves famílies amb el lloc de treball polític més important de tot el planeta.


Undone (Temporada 2) - Amazon Prime Video | 29 de febrer
Una de les revelacions dels últims anys, Amazon Prime Video estrena la segona temporada d'aquesta esbojarrada, irònica, intel·ligent, divertida i arriscada comèdia que barreja la ciència-ficció, el drama i l'animació en una sèrie notable. Recupera immediatament el fil de l'anterior fornada d'episodis, on la protagonista descobrirà a partir d'ara que la seva família amaga molts secrets.