La pròrroga torna a condemnar el Barça a San Mamés

Els blaugranes cauen eliminats de la Copa del Rei i perden el segon títol consecutiu en pocs dies, després de la desfeta contra el Reial Madrid a la Supercopa

Ferran Torres, en el moment del gol contra l'Athletic Club
Ferran Torres, en el moment del gol contra l'Athletic Club | FCB
21 de gener del 2022
Actualitzat a les 0:19h
El Barça no surt del pou. Un Athletic Club superior amb un San Mamés entregat ha eliminat els blaugranes de la Copa del Rei (3-2). Els de Xavi han rebut el primer cop al minut 2 de partit, amb un autèntic golàs d'IkerMuniain, però s'han pogut refer a base de pilota i amb un altre golàs, el primer amb el Barça, de Ferran Torres.

Amb l'empat i la igualtat amb la qual s'ha arribat a mitja part, també s'ha mantingut durant gairebé tot el segon període. El marcador s'ha acabat decantant a favor dels bascos amb un gol caòtic d'Iñigo Martínez al minut 85, però els blaugranes l'han igualat amb un gol de Pedri al 92. Tot i això, un penal de Jordi Alba a la primera part de la pròrroga amb gol de Muniain ha sentenciat la trajectòria copera del Barça.

Així, el Barça perd el segon títol de la temporada amb només pocs dies d'interval, després de la desfeta a la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid. Llavors, això sí, l'equip va convèncer molt més a nivell de joc, portant als blancs -teòricament superiors- fins a la pròrroga. Contra els bascos, el mateix bon joc ha costat més de veure, fet que demostra la feina que encara li queda per fer al tècnic terrassenc.

Tot plegat, també en un dia molt complicat per l'explosió del cas Démbéle. La renovació del francès fa setmanes que està estancada i el club ha optat per apartar-lo de l'equip i demanar-li que marxi "com més aviat millor". El mateix jugador ha contestat més tard, assegurant que ningú pot jutjar la seva implicació i que seguirà entregat a l'equip mentre estigui en contracte, que finalitza a l'estiu.