Més de 100 artistes catalans i internacionals confirmats per la Mercè 2021

El llistat d'artistes mostra com mai la paritat de gènere i drets LGTBIQ+

Festes de la Mercè
Festes de la Mercè | Albert Alemany
M.M.
06 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:53h
Un total de 114 artistescatalans com Buhos i Stay Homas però també internacionals, com La Dame Blanche, actuaran als espais del BAM, l'Acció Cultura Viva i el Música Mercè. En una edició encara amb precaucions per la Covid, l'Ajuntament de Barcelona ofereix un aforament de 50.000 persones repartides en 12 espais de la ciutat com el Grec, els Jardins del Doctor Pla i Armengol o, la fàbrica d'Estrella Damm, l’Estadi Olímpic o el Camp de la Vall d’Hebron.

Així mateix hi actuaran personatges com Nuria Graham, Oques Grasses, Joana Serrat & The Great Canyoners, The Crab Apples, Pau Vallvé, Renaldo & Clara, Los Enemigos, Cristian de Moret, Senior i El Cor Brutal, Power Burkas, Clara Peya, Judit Neddermann, Nueva Vulcano, Núria Graham, i molts més. 

Es podran reservar a partir del 14 de setembre, a través de la web de la Mercè, un màxim de dues localitats per trams horaris i espais, no per actuacions. L'ajuntament, tanmateix, apel·la a la "responsabilitat" en l'ús de les entrades i demana anul·lar-les si no s'hi assisteix. L'Ajuntament de Barcelona demana responsabilitat i proposa aforament de 50.000 persones amb reserva prèvia per als concert de la Mercè que se celebrarà del 23 al 26 de setembre a Barcelona. 

El delegat de Drets Culturals de l'Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados, afirma que la programació musical de la Mercè serà "feminista, paritària i intercultural". El festival Acció Cultura Viva, ha creat el seu cartell mitjançant un procés participatiu a partir de l’escolta de més de 1.000 propostes. La programació compta amb el protagonisme d’artistes amb expressions de gènere queers, no binàries i dissidents.
Arxivat a