«L’última nit del karaoke», la nova sèrie de ficció de TV3

La producció d'El Terrat comença el seu rodatge amb un repartiment encapçalat per Roser Tapias, Àlex Maruny i Elisabet Casanovas

Els protagonistes de «L'última nit del karaoke»
Els protagonistes de «L'última nit del karaoke» | TV3
23 de març del 2021
Actualitzat el 24 de març a les 9:50h
La nova sèrie de TV3 posa en marxa el seu rodatge, en la que promet ser la pròxima ficció de capçalera de la cadena pública. L'última nit del karaoke se situarà en un gran restaurant d'estil xinès on es descobriran diverses històries creuades en una sola nit. El repartiment està encapçalat per Roser Tapias, Àlex Maruny i Elisabet Casanovas. Tots els altres personatges, segons expliquen des de TV3, s'aniran descobrint durant els episodis de la sèrie, que en tindrà un total de deu.

El rodatge de Mediapro Studio se situa a l'antic cinema Astoria de Barcelona, amb un decorat de dues plantes i unes quantes sales on es reuneixen diversos grups per menjar, beure i cantar fins que es queden afònics. En aquest local, s’hi podran veure històries independents que es barrejaran entre elles i que passaran simultàniament en una sola nit.

La trama

Els protagonistes són grups de persones sense una relació aparent, que alliberaran el seu ésser veritable i crearan situacions límit que faran que el Karaoke Imperial del Sr. Wang acabi la nit entre flames, i no precisament per accident. Qui ha provocat l’incendi? Després d’una nit plena de secrets revelats, cites que no han sortit com s’esperava i visites sorpresa... de sospitosos no en falten.

El creador Pedro B. Abreu assegura que la ficció "és una coctelera d'històries i emocions agitades en una mateixa nit de foc, d'alliberament... és pura efervescència. Una desfilada de personatges que necessiten desesperadament pujar a l'escenari i brillar de nou, encara que sigui durant els escassos tres minuts que dura una cançó".

L’última nit del karaoke és una sèrie creada per Pedro B. Abreu, en col·laboració amb Zebina Guerra i Carlos Franco; amb direcció de Pedro B. Abreu, Serapi Soler i Oriol Pérez, i amb guió de Pedro B. Abreu, Zebina Guerra, Carlos Franco, Carmen Marfà i Dani Amor.