Abusos, mentides i un escàndol majúscul: la radiografia del matrimoni entre Woody Allen i Mia Farrow

"Allen v Farrow" és la nova sèrie documental d'HBO que comptarà amb entrevistes i imatges exclusives d'un dels casos més escabrosos de la història moderna de Hollywood

10 de febrer del 2021
Actualitzat a les 18:31h

Woody Allen va protagonitzar un dels episodis més escabrosos i polèmics de la història recent de Hollywood. Acusat d'abusar sexualment la seva pròpia filla Dylan, quan ella tenia set anys, va significar la destrucció del seu matrimoni amb Mia Farrow i el trencament definitiu amb tots els seus altres fills. Aquests esdeveniments van conduir la parella a un judici, una exposició mediàtica i al terratrèmol que va sacsejar Hollywood fins als seus fonaments. Tot això, ara, aterrarà a les plataformes.

HBO estrenarà el 22 de febrer una sèrie documental de quatre episodis que posa el focus en la història darrere de dècades de titulars sensacionalistes, amb la idea de desvetllar la història privada darrere de l'escàndol mediàtic.

Allen vs Farrow, segons expliquen des d'HBO, examinarà els efectes devastadors del trauma en una família i busca crear un retrat inquietant de l'escepticisme i la reacció als mitjans, a la crítica i als col·legues cineastes arran d'una acusació tan greu. El documental busca investigar els fets a través d'imatges íntimes de pel·lícules casolanes, documents judicials, proves policials, reveladores cintes de vídeo i cintes d'àudio que no han sortit a la llum mai abans,

Els creadors de la sèrie documental, Kirby Dick i Amy Ziering, han pogut comptar amb entrevistes exclusives i parlar en profunditat sobre el tema amb Mia Farrow, Dylan Farrow, Ronan Farrow, l'amiga de la família Carly Simon, el fiscal Frank Maco, familiars, investigadors, experts i altres testimonis presencials de primera mà, molts dels quals parlen dels fets per primera vegada públicament. L'únic que no hi diu la seva, però, és Woody Allen.