Disney declara la guerra a les plataformes i presenta més de 100 noves pel·lícules i sèries

La companyia apujarà el preu de la quota i anuncia novetats de totes les sagues, incloses noves incorporacions: Star Wars, Marvel, Pixar, Alien, Hulu, esports...

Totes les novetats de Disney+ presentades a l'Investors Day 2020
Totes les novetats de Disney+ presentades a l'Investors Day 2020 | ND
11 de desembre del 2020
Actualitzat a les 19:45h

L'ambició de The Walt Disney Company no coneix límits. L'empresa va presentar a tot el món la seva plataforma, Disney+, per competir amb les companyies de l'audiovisual. La seva arribada no va provocar cap terrabastall per a les dues líders indiscutibles del mercat, Netflix i Amazon Prime, que lluiten cos a cos per a les millors produccions. En una mateixa situació que Apple -una empresa que factura encara més que Amazon i Disney-, aquesta última va decidir esperar.

Aglutinar projectes, pensar una estratègia i presentar-ho tot de cop. I així ha estat. Disney i Disney+ declaren la guerra oberta a totes les plataformes i es proposen aconseguir el lideratge del mercat. Com? Amb més d'un centenar de sèries i pel·lícules de grans sagues, marques i produccions pròpies. El projecte és, si més no a ulls de les expectatives, històric.

En una presentació multiplataforma -en directe i a través d'un fil de piulades-, Disney va desgranar tot el seu repertori dels pròxims anys. El món cinematogràfic de Marvel, les noves sèries de Star Wars, els pròxims projectes de Pixar, de Disney Pictures, National Geographic... i la nova plataforma "per a adults" que s'integrarà a Disney+: Star+. Incorporarà infinitat de sèries i pel·lícules, gràcies a l'adquisició de productores com FX (amb títols com Sons of Anarchy, The Americans, Justified...), la 20th Century Fox o ABC (Anatomia de Grey, per exemple). Arribarà el 23 de febrer.

En aquesta nova plataforma també hi trobarem desenes de novetats, tant de sèries de producció pròpia com de llargmetratges. L'arsenal de la multinacional és de gran magnitud, insuperable per les altres competidores que, tot i mantenir-se líders en el mercat, no tenen la capacitat de producció i de marca de Disney. Aquestes són les principals novetats:

23 novetats de Marvel, entre sèries i pel·lícules

Totes les novetats de Marvel Foto: Disney

· La sèrie deWandavisionarribaal generala plataforma il'altranova producció decapítols, TheFalconandthewintersoldier, al març.
· La pel·lícula Black Widow s'estrenarà el 7 de maig de 2021.
· La nova sèrie sobre Lokitambé arribarà el pròxim maig a la plataforma.
· La pel·lículaShangChiandtheLegendoftheTenRingss'estrenaràen cinemesel 9 de juliol. Abordarà un grup de superherois xinesos.
· Captain Marvel 2 està prevista per l'11 de novembre de 2022.
· Ant-ManandtheWasp:Quantumania serà la tercera entrega de la saga de les aventures de l'home formiga. No té data d'estrena.
· The Fantastic Four serà el remake, per primera vegada de Marvel Studios, del famós grup de superherois. No se sap encara el repartiment però la dirigirà Jon Watts.
· El 8 de juliol de 2022 s'estrenarà Black Panther 2, sense cap actor que substitueixi a Chadwick Boseman, l'actor que va morir de càncer aquest any. Disney ret homenatge a l'intèrpret i assegura que no pot substituir-lo perquè "ha traspassat les fronteres de la pantalla i és una icona per a tothom".

A més de totes aquestes novetats, Marvel ha presentat, entre d'altres...