​Montserrat acollirà un congrés mundial d'ovnis amb experts internacionals

"Montserrat té una energia vibratòria d'alta freqüència i impacta totes les persones que la visiten": així promocionen l'esdeveniment

19 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:47h
Montserrat acollirà el Congrés Mundial d'Ufologia amb experts de tot el món
Montserrat acollirà el Congrés Mundial d'Ufologia amb experts de tot el món
"Montserrat té una energia vibratòria d'alta freqüència i impacta totes les persones que la visiten, convertint-la, així, en un lloc ideal per crear un enorme canvi global en la consciència col·lectiva". Així és com presenten, els organitzadors del Congrés Mundial d'Ufologia, l'escenari que han escollit per celebrar-lo.

Amb la intenció de transmetre l'amor, el perdó i la compassió per a tota la humanitat, així com també de donar informació innovadora en el camp de l'ufologia, el congrés tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de setembre, concretament al Saló Sant Miquel, situat a l'edifici del Mirador dels Apòstols del mateix monestir.

La jornada, que ja compta amb més de 250 persones inscrites, estarà presentada pel periodista i escriptor terrassenc Josep Guijarro, conegut per les seves recerques ufològiques i autor de llibres com Infiltrados, seres de otras dimensiones entre nosotros; Guía de la Cataluña mágica; In-Creíble o Coincidencias Imposibles. Ell serà l'encarregat d'obrir el congrés a través d'una xerrada que oferirà aquest dimarts a dos quarts de deu del matí.

Durant els tres dies que duri l'esdeveniment, passaran, pel Saló Sant Miquel, un total de setze experts ufòlegs, investigadors i professors de renom internacional, que glossaran conferències que podran ser escoltades en anglès o en castellà.

Primer dia

Després de la intervenció de Guijarro, serà el torn del psicòleg, periodista, guionista i director de cinema tortosenc Sebastià d'Arbó, conegut, actualment, per ser el presentador del programa Misteris, a RAC1. Cal destacar la seva implicació en l'organització del Festival Internacional de Ciències Ocultes de Barcelona.

A les onze agafarà el relleu Magdalena del Amo, una periodista que confessa haver constatat la existència de les "mans negres". Autora d'una desena del llibres, els temes que més l'interessen són la política, la defensa de la vida i el món del misteri.

Abans d'una pausa per dinar, tindrà lloc el parlament del periodista, investigador i terapeuta mexicà Daniel Muñoz, especialista en l'estudi científic i espiritual de temes místics, holístics i paranormals.

A partir de dos quarts de quatre i fins dos quarts de vuit del vespre es duran a terme les conferències de Salvador Freixedo (ufòleg, ex sacerdot i autor de més d'una trentena de llibres sobre extraterrestres i ovnis) i de l'australià Michael Salla, conegut com el pioner en el desenvolupament de l'exopolítica, l'estudi dels principals actors, institucions i processos polítics associats amb la vida extraterrestre.

Segon dia

Obrirà la jornada del dia 20 l'estudiós argentí Carlos Ferguson, autor de diversos estudis en els quals analitza el comportament que té la intel·ligència de l'ovni. El seguirà Laura Eisenhower, besnéta del 34è president dels Estats Units Dwight David Eisenhower. Ella parlarà sobre l'agenda oculta de Mart i compartirà amb els assistents com navegar per assolir la naturalesa multidimensional.

Clourà el matí l'investigador peruà Sixto Paz Wells, que afirma haver establert una "fascinant" experiència de contacte extraterrestre.

Corey Goode explicarà, a primera hora de la tarda, la seva experiència amb el programa MILAB, en el qual va tenir un paper molt important en la comunicació amb éssers no terrestres. Seguidament serà el torn del periodista i investigador mexicà Jaime Maussan, la carrera del qual s'ha centrat en la denúncia social i mediambiental, així com també en la recerca d'una vida intel·ligent fora de la Terra.

Tercer dia

La primera conferència anirà a càrrec del publicitari i periodista madrileny Enrique De Vicente, relacionat, des de ben jove, amb fenòmens paranormals. Ha participat en diverses obres internacionals sobre ufologia i és autor de llibres com Los poderes ocultos de la mente; Guía mágica de Madrid o Claves Ocultas del Código Da Vinci.

L'americana Bridget Nielsen, definida com una educadora intuitiva, explicarà les claus per estar preparats per un possible contacte amb extraterrestres.

Abans de dinar, tindrà lloc una xerrada sobre l'Ésser d'Atacama, un suposat alienígena d'uns 15 centímetres de llargada que va ser descobert l'any 2003 en una vella salitrera al desert d'Atacama. Estava envoltat per un drap de color blanc i subjectat amb una cinta de color violeta, i va ser adquirit per l'Institut d'Investigació i Estudis Exobiològics (IIEE). Els encarregats de parlar de l’espècimen seran Raúl Núñez i Ramón Navia.

Les conferències que clouran el congrés seran les de l'investigador i escriptor berguedà David Parcerisa, que fa més de 30 anys que es dedica a l'estudi dels ovnis, la parapsicologia i els enigmes de les cultures antigues; i de la britànica Honovi Strongdeer, l'objectiu de la qual és ajudar a elevar la consciència del planeta.