Consell de la Gent Gran

El Consell de la Gent Gran es posa en marxa

per Consell Gent Gran Solsona, Solsona | 10 de juny de 2021 a les 07:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Poc a poc, es van deixant enrere els temps de confinament i les reunions on-line i, amb la vacunació ja en marxa i amb resultats molt positius, es respiren nous aires primaverals i noves esperances.


El Consell de La Gent Gran de Solsona (CGG) ens vam reunir el passat dia 2 de juny de manera presencial per tornar a posar fil a l'agulla.

 D'una part, estàvem molt contents per retrobar-nos i, per  l'altra, sentíem el dolor i l'absència de dos companys nostres que ens han deixat darrerament. Vam tenir un record especial pel Salvi Nofraries Vallvehí, vicepresident del CGG i per en Joan Camps Tomàs, representant de la Residència Pere Màrtir Colomés, dues persones treballadores i vitals que van dedicar temps i esforços  al CGG. Salvi, Joan esteu i estareu sempre presents dins Dels nostres cors.


El CGG és un òrgan consultiu de l'Ajuntament sense cap afiliació política que pretén donar resposta a les necessitats de la gent gran, es relaciona AMB els àmbits municipal, comarcal i amb la Generalitat mitjançant representants de comissions: salut, trànsit i urbanisme, activitats... Hi ha representants de diverses associacions: Aula d'Extensió Universitària, Veïns Vinyet, S. Bernat i Casc Antic, Coral S Jordi i també representats de la ciutadania en general.

Actualment, el CGG està format per: M Claustre Torralba Casagolda, Joan Arnau Ollé, Ramon Vilaginés Puit, Josep M Gaspar Guitart, Robert Ribalta Tresserres , Lurdes Villaró Argerich, Neus Mujal Alsina, Jordi Barcons Mujal i Domènec Camps Canal.

Volem aprofitar aquest escrit per agrair tants anys de feina esmerçada a Lídia Orrit Bajona  i a Josep M Massegú  Bruguera. Gràcies

El CGG estem a la disposició de tota la gent de Solsona i Comarca que ens vulgui fer arribar propostes, queixes i el que cregui oportú. Tenim una bústia al Centre Cívic i també ens ho poden dir personalment i ho farem arribar a l'Ajuntament, Consell Comarcal...Esperant que ens escoltin i resolguin els temes i propostes que els hi presentem com a representants del col·lectiu.

Volem dir-vos que qualsevol persona interessada serà ben rebuda en aquest CGG, necessitem noves veus per anar treballant  pel bé de la nostra comunitat.

"No es pot fer res contra les arrugues de la pell, però mantenint-te actiu es poden evitar les arrugues de l'ànima".

 

 

Participació