Biblioteca Carles Morató

​La Biblioteca Carles Morató repta l’alumnat de 3r i 4t de primària al sisè Concurs de punts de llibre

El treball guanyador s’endurà una subscripció gratuïta d’un any a una revista

per Redacció, Solsona | 10 de maig de 2021 a les 15:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Per celebrar el seu sisè aniversari, que té lloc al juny, la Biblioteca Carles Morató de Solsona, amb la col·laboració del Pla Educatiu d’Entorn, convoca la sisena edició del Concurs de punts de llibre, obert a tot l’alumnat de tercer i quart de primària de la ciutat. La proposta guanyadora serà premiada amb la publicació del punt de llibre i la subscripció d’un any a una revista.

Igual que els anys anteriors, es demana plasmar en una frase o un text molt breu què inspira la biblioteca o què és allò que agrada de l’equipament i acompanyar-ho d’un dibuix amb tècnica lliure. El treball s’ha de presentar en una cartolina de 6 per 21 centímetres, amb el dibuix en una banda i la frase i les dades de contacte de l’autor en l’altra.


El lliurament es pot fer fins al 31 de maig físicament a la Biblioteca Carles Morató, o bé en format digital per correu electrònic a biblioteca.solsona@ajsolsona.cat . El jurat, integrat per representants de la biblioteca, el Pla Educatiu d’Entorn i la regidora de Cultura, valorarà l’originalitat del contingut tant gràfic com escrit. El 5 de juny se’n comunicarà el veredicte.
Les bases completes del concurs es poden consultar aquí .


[scribd]

   Fulletó 6è Aniversari Biblioteca by naciodigital on Scribd

 

[/scribd]

 

Participació