Escola Setelsis

​Sense natura no hi ha vida

per Escola Setelsis, Solsona | 9 d'octubre de 2020 a les 21:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

A l'escola som vitals i vivim cada moment intensament. Per això hem celebrat la setmana de la Natura amb ganes i compartint el lema d'enguany de la Setmana de la Natura.

L'objectiu de tots els grups ha estat conèixer el nostre entorn, analitzar-lo i observar-lo per poder-lo estimar i respectar.


Els grups han passejat, han observat animalons i plantes, han gaudit del paisatge, has escoltat el silenci i han aixafat fulles seques.

Cadascú al seu nivell ha descobert com és d'amable i generós el nostre entorn; la Mare de la Font, el parc de la Font de la Mina, el Castellvell, la muntanyeta de l'escola, el parc del Centre Cívic, han estat alguns dels indrets visitats.

Enguany tota l'escola coneixerà i treballarà els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que l' ONU s'ha marcat pel 2030. Les activitats d'aquesta setmana han estat una bona excusa per entrar-hi de ple.

I ara encara ho tenim més clar: sense natura no hi ha vida! Seguirem cuidant la natura perquè som molt vitals.

 

Participació