Orgue de Solsona

La campanya pro restauració de l'orgue de Solsona porta recaptats 117.000 euros

La campanya d’apadrinament dona un impuls important en la primera fase de restauració de l’orgue de la Catedral de Solsona

per Redacció , Solsona, 16 de gener de 2020 a les 22:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


La restauració de l’orgue de la Catedral solsonina es troba de ple en la primera fase, prevista de finalitzar a finals del primer trimestre de 2020. Des de la comissió volem agrair la bona resposta que està donant Solsona, tant les entitats, com les institucions i els particulars; entre tots anem avançant en aquest repte tan complex i il·lusionant, alhora.

Tal com ja vam informar en iniciar-se la campanya, l’evolució d’aquesta es pot anar seguint a través dels plafons que hi ha instal·lats al vestíbul de la Catedral de Solsona i al peu de l’orgue, Al del vestíbul s’hi reflecteixen els donatius i aportacions i el mapa amb els 3.195 tubs –petits, mitjans, grans, gegants i de façana-, on es pot veure quins són ja apadrinats. Al peu de l’orgue, hi ha la relació de patrocinadors i col·laboradors i la quantitat total recaptada. Tota la informació, que també podeu trobar a la web www.orguesolsona.com, s’actualitza periòdicament.


La publicació econòmica que adjuntem té dos objectius: per una banda, donar comptes amb total transparència i màxima claredat, dels ingressos rebuts i les despeses efectuades a 31 de desembre de 2019; per l’altra, agrair totes les aportacions rebudes, també les col·laboracions no monetàries, tan importants per al desenvolupament de la campanya, especialment als artistes locals, als mitjans de comunicació i a l’Ajuntament de Solsona. Moltes gràcies a tothom. Junts ho farem possible!

Entre les aportacions, gràcies als concerts benèfics, s'hi inclou l'Escola Municipal de Música (251,67), la Gala Ventus (628,60) i la Nit al Claustre de la Cobla Juvenil (1180,00). I es porten apadrinats 91 tubs.

Comptes campanya orgue desembre 2019

 

Participació