L'àvia Remei, Matarruc d'Honor 2012

per Ramon Estany, 18 de febrer de 2012 a les 18:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de febrer de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'àvia Remei ha tallat la cinta inaugurant el mercat del Carnaval Foto: Ramon Estany
 
Solsona ha rebut avui a la tarda a la qui serà matarruc d'Honor 2012, l'àvia Remei, coneguda per ser habitual tertuliana del programa de TV3, DIVENDRES.

L'Àvia Remei ha arribat a Solsona a quarts de 5 de la tarda i ha estat rebuda per les autoritats del Carnaval i la presidenta, que desseguida li han posat la bata i l'han acompanyat a fer una visita per les diferents parades del mercat del Carnaval, a l'espera d'iniciar la comitiva que rebrà la rua del Carnaval i el seu Carnestoltes.
La Remei ha felicitat a l'organització i als solsonins pel bon carnaval que organitzen, ple de bona sintonia.Remei Ribas Aguilera o l'Àvia Remei nasqué a Mataró. La seva passió per la cuina li ve de llarg. Començà a presentar-se a concursos de cuina per diversió i aconseguí diversos premis. Entre el 1990 i el 1999 intervingué en diferents programes de la televisió de Mataró; col·laborà en el programa Tocant Fusta, conduït per Espartac Peran, a Ràdio Argentona, i féu una demostració a TV3 de l'elaboració de la crema catalana. L'any 2000 participà en dos programes especials de Nadal, un a COM Ràdio i l'altre a RAC1, conduït per Ramon Pellicer. Durant el 2001 féu diverses demostracions, una de les quals fou a TV2, en què explicà com fer una gran cassola de conill amb cargols, i dues més, a TV3, sobre com fer un bon allioli i una mona de Pasqua casolana.
L'any 2001 publicà La cuina de l'Àvia Remei, que ja és tot un referent entre els llibres de cuina i que ha estat traduït al castellà. El Nadal del 2002 participà en el programa de TV3 La Columna, presentat per Júlia Otero, en què elaborà els plats típics de Nadal. El gener del 2003, fou entrevistada per Sílvia Cópulo a COM Ràdio i féu recomanacions per a la dieta de després de les dates nadalenques. D'altra banda, des del 1998 participa en diferents programes menats per Martí Gironell, a Catalunya Ràdio, com ara El Pont de les Formigues, No Es Pot Aguantar i Interès General.
 
Passejantpels carrers de Solsona Foto: Ramon Estany

 

Participació