El Bisbat de Solsona organitza un recés sobre guarició i alliberament del maligne

Els propers 30 de juny 1 i 1 i 2 de juliol al Seminari de Solsona

per Redacció, Solsona | 4 de juny de 2017 a les 20:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Bisbat de Solsona organitza per als propers 30 de juny i 1 i 2 de juliol un recés dedicat a la guarició i a l'alliberament espiritual, adreçat a tota persona interessada en l'aprofundiment teòric i pràctic sobre la guarició física i espiritual i sobre l'alliberament de l'acció del maligne, així com també dirigida als agents de pastoral que estan acompanyant en algun procés d'evangelització i a les persones que pateixen algun trastorn en el cos o en l'esperit, segons explica el futlletó informatiu.

Es tracta del mateix recés que ja es va fer l'any passat i el porta a terme un equip de capellans i laics de la diòcesi amb el permís i a partir dels recessos que fa el Pare Ghislain Roy - Canadà -.
Segons el bisbe de Solsona, "L'evangelització està portant a les nostres comunitats moltes persones amb una història molt complicada - pecat, ocultisme, ferides profundes, històries familiars, etc... - que condiciona fortament el seu camí de fe."

La inscripció a aquest recés, que inclou allotjament al seminari, pensió completa i materials, oscil·la entre els 72 euros i els 100 euros, depenent de l'habitació. Per més informació, hom pot adreçar-se al rector de la parròquia o al correu electrònic reces.guaricio.alliberament@gmail.com.
El termini d'inscripcions finalitza el 25 de juny.

 

Arxivat a:
Societat, bisbat, maligne, recés
Participació