1 de 10
eleccions municipals 2023

Álvaro Ferrer, Gemma Giménez i Martí Pujadas, números 2, 3 i 4 de la llista del PSC a Granollers

Albert Camps, Maria del Mar Sánchez i Pietat Sanjuán aniran com a suplents

La candidatura del PSC. | PSC Granollers
per Nació, Granollers | 28 de març de 2023 a les 12:23 |
El PSC de Granollers ha confirmat aquest dimarts part de la llista de cara a les eleccions municipals del mes de maig. Una candidatura de 35 persones que el partit qualifica de "renovada" i amb la presència de deu independents, cinc dels quals entre els primers quinze noms.

Alba Barnusell encapçala la llista socialista a la ciutat per primera vegada i, com a número dos, l’acompanya Álvaro Ferrer i Gemma Giménez com a número tres. Al número quatre hi ha el primer independent: Martí Pujadas, molt vinculat al sector cultural i que actualment, és gerent de l’Associació Cultural de Granollers.


De la candidatura destaca també el fitxatge d’Isabel Llorente, directora de l’institut Marta Estrada, que anirà a la novena posició com a independent. Igual que Cinta Aixendrí, que ocuparà la dotzena posició. D’altres noms destacats que participen de la candidatura sense ser afiliats del partit socialista són: Adela Bermúdez, Miguel Ángel Ibañez, Moussou Sylla i Lourdes Duran.

A la llista de suplents destaca Marta Font també com a independent, així com Carme Climent i Montserrat Roca. També hi figuren els actuals regidors Albert Camps, Maria del Mar Sánchez, Pietat Sanjuán i els tres exalcaldes. De fet, Josep Mayoral és qui tanca la candidatura.


"Es tracta d’una candidatura que he fet pensant en la ciutat per seguir-la transformant i que sigui un projecte il·lusionant i engrescador" ha dit Barnusell.

"Noms tan importants i de pes a la ciutat que ens fan sumar coneixement a la candidatura i experiència", ha valorat Barnusell en declaracions que recull el PSC. 

 

 

Participació