1 de 10
Música

Jim torna a captivar en la segona gala d'«Eufòria»

La jove de Granollers ha interpretat 'Soc la d'ahir', de Samantha

per Nació, Granollers | 20 de març de 2023 a les 16:41 |
Jimena, la concursant granollerina d'Eufòria, continua amb pas ferm. La concursant de 20 anys segueix endavant en el concurs musical. I ho ha fet interpretant Soc la d'ahir, de Samantha. 

La granollerina, doncs, segueix una setmana més al programa, que divendres es va saldar amb l'eliminació d'un nou concursant, en Nei. El programa va aconseguir una quota del 22,6% amb una audiència mitjana de 347.000 espectadors -828.000 d'acumulada-, millorant, de nou, els registres de la primera edició.

La Jim, recordem, és una de les 16 persones escollides d'entre 2.300 aspirants per participar a la segona edició d'Eufòria, el concurs de talents musical de TV3 presentat per Marta Torné i Miki Núñez que en aquesta segona edició espera repetir l'èxit rotund assolit en la primera temporada.


El programa


El funcionament d'Eufòria és senzill: 16 concursants competeixen per convertir-se en l'artista més complert de Catalunya. Per això, han de treballar setmanalment una cançó com a solista, a més de fer les segones veus dels temes dels seus companys, però també dominant l'expressió corporal. El resultat d'aquesta feina d'equip es pot veure per TV3 cada nit de divendres amb les actuacions en directe de tots els concursants.


Altres notícies que et poden interessar 

Participació