art

Dijous, exposició col·lectiva de Parelles Artístiques a Roca Umbert

La mostra es podrà veure a Dents de Serra fins el 12 de desembre

per Redacció, Granollers, Catalunya | 28 de novembre de 2021 a les 11:22 |
L'exposició col·lectiva de Parelles Artístiques es farà a Roca Umbert. | Parelles Artístiques
Aquest dijous s'inaugurarà a la sala Dents de Serra, de Roca Umbert, l'exposició de la 15a edició de Parelles Artístiques, el projecte que a, través de la creació artística, busca unir esforços contra l'estigma cap a la salut mental.

Les parelles estan formades per dos artistes, un dels quals està vinculat a recursos de salut mental. El programa facilita que les persones puguin gaudir de l’art com a forma d’expressió i creixement i treballar amb d’altres persones que comparteixen un interès artístic, impactant positivament en el seu benestar.


En aquest cas, es tracta de la mostra que reuneix totes les obres de l’edició: un total de 36 peces realitzades per parelles artístiques de l'Associació El Far, de la Garriga; Osonament (Osona), Alterarte CFP (Maresme) i CHM Grup Salut Mental (Barcelonès).

La mostra tanca el cicle d’exposicions que s’han anat fent en diversos punts de Catalunya durant aquest any i es podrà visitar fins el 12 de desembre.


L’acte d’inauguració tindrà lloc a les 7 de la tarda i comptarà amb la presència de representants de les entitats i administracions organitzadores: l'Ajuntament de Granollers, Roca Umbert, Fundació Antiga Caixa Manlleu, BBVA, Daruma i Osonament.

Paral·lelament a l’exposició, s’han organitzat diferents activitats a Granollers: dimecres, a les 7 de la tarda, la sala La Miranda acollirà l'obra de teatre Caminar sobre els meus peus, a càrrec de Maria Manau i Marta Jover, i la xerrada Art intuïtiu per al benestar emocional, a càrrec de Cris Méndez; el dia 9, també a Dents de Serra, es farà el taller en moviment Exploració personal a través de l’art, a càrrec d’Alba Cobo; i el dia 15, també a La Miranda, hi haurà organitzat el workshop de fotografia La veritat interna, a càrrec de La Bala Studio i La Filanda.


Les inscripcions per participar de les activitats s’han de fer en aquest enllaç.


 

 

Participació