procés català

Pastas Gallo trasllada la seu social de Granollers a Còrdova

La companyia al·lega que necessita "operar en un ambient d'estabilitat" i veu "decisiu" mantenir-se dins de la Unió Europea

per Redacció, 17 d'octubre de 2017 a les 13:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La planta de Pastas Gallo a Granollers Foto: VO.com


Pastas Gallo ha decidit traslladar la seva seu social, que fins ara estava a Granollers, a El Carpio (Còrdova), on hi ha la més gran de les seves fàbriques. En un comunicat, la companyia ha al·legat que necessita "operar en un ambient d'estabilitat" i ha subratllat que "la definició de Catalunya en l'entorn europeu comunitari és decisiva" per al posicionament de l'empresa, de cara a "garantir la seguretat jurídica i els interessos dels nostres consumidors, clients, empleats i accionistes".


Pastas Gallo és una empresa familiar amb més de 400 treballadors i amb plantes a El Carpio (Còrdova), Granollers i Esparreguera. A la companyia "es respecta cadascuna de les opinions i opcions personals, sense que cap d'ella ens representi", assegura el comunicat.

Per la seva part, Bimbo també va anunciar el trasllat del domicili social de Granollers cap a Madrid. Ho va anunciar en un comunicat l'endemà de la declaració i la suspensió temporal de la independència de Catalunya. Al mateix temps assenyalava que continuarà operant com fins ara a les oficines, centres de producció centres de venda de Catalunya.

 

Participació