Sant Vicenç habilita un nou espai al cementiri per recordar els nadons morts en l'embaràs o en néixer

L'arbre dels records s'estrenarà el dia 15 d'octubre en un acte amb la participació de famílies, l'associació Llittle Stars i professionals del CAP

El cementiri de Sant Vicenç tindrà un arbre dels records
El cementiri de Sant Vicenç tindrà un arbre dels records | AjSVC
Redacció
08 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 15:59h
Sant Vicenç de Castellet estrena aquest octubre un espai per recordar i retre homenatge als nadons morts durant l'embaràs o poc després de néixer. L'arbre dels records s'ubicarà al cementiri municipal, i es presentarà públicament el proper divendres 15 d'octubre. Les famílies que ho desitgin poder recollir a l'Ajuntament una estrella amb cordill per poder penjar el nom del nadó a l'arbre.

Acte de presentació
L'acte de presentació començarà a les 5 de la tarda i comptarà amb la participació de famílies, l'associació Little Stars i professionals de salut del CAP de Sant Vicenç de Castellet. Hi haurà música en directe i es farà un enlairament simbòlic de globus biodegradables.

L'estrena d'aquest espai coincidirà amb la jornada del 15 d'octubre, Dia Internacional del Dol Perinatal i Gestacional, que pretén fer visible al conjunt de la societat el dolor que suposa perdre un nadó abans de néixer o bé just després del part i donar suport a les famílies que han patit aquesta situació.