La Land Rover Party reuneix a Súria per quinzè any consecutiu amants de la marca de tot Europa

La finca de les Comes ha reunit centenars de vehicles de la marca anglesa i ha ofert un gran nombre d'activitats d'oci a tots els assistents

La Land Rover Party ha ofert nombrosos obstacles per a superar
La Land Rover Party ha ofert nombrosos obstacles per a superar | Joan Fernàndez
Redacció
26 de setembre del 2021
Actualitzat a les 20:17h
El Centre Land Rover Experience de les Comes, situat a Súria, ha celebrat aquest cap de setmana la Land Rover Party, l'esdeveniment de referència per als amants de la marca al sud d'Europa. L'organització ha estat capaç de realitzar l'esdeveniment durant 15 anys consecutius, adaptant-se a tot tipus de circumstàncies i adoptant les mesures de seguretat i higiene necessàries per seguir reunint durant la pandèmia a usuaris de Land Rover de més de 10 països.

L'ambient familiar i festiu va tornar a les Comes durant els 3 dies d'esdeveniment. En aquest entorn tan especial, els usuaris de vehicles Land Rover han pogut posar a prova les capacitats tot terreny dels seus cotxes en els 70 km de pistes amb diferent nivell de dificultat que ofereix la finca i millorar la seva destresa al volant, gràcies als cursos de 4x4 impartits pel Centre Land Rover Experience.

Una de les grans novetats ha estat el Roadbook #LaRuta0, dos recorreguts 0 emissions dissenyats per Xavi Colomé, responsable del traçat del Dakar en les últimes edicions. En les dues rutes disponibles, es van instal·lar diversos cartells amb la imatge dels nous models híbrids de la marca, els quals, estaven impregnats amb diòxid de titani, un component que elimina el CO2 de l'atmosfera i que ajuda a neutralitzar l'emissió de CO2 dels vehicles que realitzin aquesta activitat. A més, es va dissenyar una tercera ruta extra d'una dificultat superior que ha estat realitzada pels participants amb els cotxes més preparats.

La Zona Demo ha tingut un gran èxit gràcies als nous models híbrids i a la presència del nou Land Rover Defender. Aquests vehicles i la resta de la gamma han estat disponibles perquè els assistents poguessin provar-los en les pistes d'off-road de les Comes. En aquesta mateixa zona també s’ha pogut trobar cinc concessionaris Land Rover de Catalunya; Donnay, Solmobil, Autopla Vic, Land Motors i el concessionari de Manresa, Sala Motors, els quals han informat els assistents de les millors ofertes en vehicles nous i d'ocasió.

La Supertrack BFGoodrich ha estat el gran espectacle del cap de setmana, oferint grans dosis d'emoció a tot el públic. Més de 10 cotxes participants tant dissabte com diumenge han afrontat el circuit d'obstacles naturals (pedres, terra i aigua) que l'organització havia preparat. Els guanyadors de la prova s’han emportat una inscripció de cap de setmana per la propera edició de 2022.

Altres activitats han estat la Realitat Virtual, un renovat circuit de RC Crawler patrocinat per Toys Wheel Drive, el curs de supervivència d’Ani4x4 i un photocall extrem amb un Land Rover aixecat sobre uns troncs. Dissabte a la tarda es va poder gaudir d'una conferència on alguns participants van explicar divertides anècdotes al volant del seu Land Rover, entre ells, Pico Zárate i Ellis Martín, participants canaris de l'edició de l'any 1993 del Camel Trophy. A la nit es va poder gaudir d'una relaxada vetllada amb música de el grup Zàping Catalonia.

En aquesta 15a edició, els assistents han pogut viure de nou l'esperit d'aventura amb el qual s'identifica la marca i la sensació de formar part de la gran família Land Rover.
Arxivat a