Gent gran

Sant Vicenç recupera la Setmana de la Gent Gran a partir de dilluns

El programa canvia el dinar de la gent gran convidant les persones grans a un àpat a un dels restaurants del municipi i adapta l'excursió d'un dia a dues sortides matinals

per Redacció, 26 de setembre de 2021 a les 19:25 |
El programa inclou tres caminades | Damià Miramunt
Sant Vicenç de Castellet recupera aquest mes de setembre la Setmana de la Gent Gran que l'any passat no es va poder celebrar a conseqüència de la situació de pandèmia. El programa s'adapta al context actual en dos dels actes més populars. En aquest sentit, l'Ajuntament transforma el dinar de la gent gran i convidarà a dinar a totes les persones majors de 65 anys del municipi a un dels restaurants del poble. A més, la tradicional excursió de tota una jornada se substituirà per dues sortides matinals al Museu dedicat a la memòria de la Vinya i el Vi, a Sant Fruitós de Bages, i a les Cases de Matamargó, a Pinós.

Promoció de la salut


El programa, que se celebrarà del 27 de setembre al 3 d'octubre, inclou diferents activitats de la promoció de la salut i els bons hàbits. La Regidoria de Gent Gran proposa tres caminades que resseguiran les rutes saludables, dues sessió de gimnàstica i un taller d'alimentació pensat per a les persones grans.

Cultura


La Setmana de la Gent Gran també potencia els actes culturals amb dues sortides al Teatre Kursaal per veure l'obra Vida de peix i el concert de l'Orquestra Maravella, un concert d'havaneres amb el grup La Ribera i l'espectacle Seré feliç, amb Pep i Maria Josep, a la Plaça Clavé, coincidint amb el primer d'octubre, Dia Internacional de la Gent Gran. 

 

Participació