cinema

«Love Gets a Room» transforma l'estiu del pati de l'Anònima en un nevat gueto de Varsòvia

La productora va adequar l'escenari amb neu artificial, runes i les carboneres

per Pere Fontanals, Manresa, Catalunya | 21 de setembre de 2021 a les 10:35 |
Fotograma de «Love Gets a Room» | Nostradamus
El pati de l'Anònima, en ple estiu de 2019, amb prop de 40ºC, es va transformar a ull de les càmeres de Love Gets a Room en el fred hivern nevat de 1942 al gueto de Varsòvia. La productora Nostromo Pictures de Guerra va falsejar el pati de l'equipament manresà amb neu artificial, nues i carboneres.

Love Gets a Room s'estrenarà als cinemes de tot el món a finals d'any. Rodrigo Cortés ha dirigit Clara Rugaard i Ferdia Walsh-Peelo en aquest drama musical romàntic.


Escrita per l’escriptor best-seller alemany David Safier (Bad Karma, 28 dies) i Cortés, la pel·lícula captura un grup d’actors mentre actuen al cor del gueto de Varsòvia, en un context de vida o mort en un degradat escenari.

Love Gets a Room va ser una comèdia musical real que va ser escrita pel dramaturg Jerzy Jurandot, jueu polonès, i representada per un grup d'actors l'hivern de 1942 al teatre Femina de Varsòvia. 


A Contracorriente Films, una de les millors productores independents espanyola, estrenarà la pel·lícula a l'Estat a finals d'any.

 

Participació