El Cicle Gaudí portarà «La dona il·legal» a set municipis del Bages i el Moianès

El primer poble a projectar el film a les comarques serà Sant Vicenç de Castellet, aquest divendres

Fotograma de «La dona il·legal»
Fotograma de «La dona il·legal» | Acadèmia del Cinema Català
Redacció
15 de setembre del 2021
Actualitzat a les 21:18h
Balsareny, Cardona, Navarcles, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Sant Vicenç de Castellet i Santa Maria d'Oló projectaran aquest mes de setembre la pel·lícula proposada pel Cicle Gaudí de cinema en català La dona il·legal, dirigida per Ramon Térmens a partir d'un guió escrit per ell mateix i per Daniel Faraldo.

La dona il·legal narra la injustícia dels mètodes de deportació de l'estat espanyol i tots els problemes que pateixen els immigrants, encara més quan la immigrant és dona, amb els seus Centres d'Internament d'Estrangers (CIE), xarxes de prostitució, corrupció policial o falsos suïcidis.

Projeccions al Bages i el Moianès
La dona il·legal es projectarà divendres a les 9 del vespre al teatre el Coro de Sant Vicenç de Castellet. Les següents projeccions a les nostres comarques serà diumenge a les 6 de la tarda a l'espai Hermalosa de Santa Maria d'Oló, i a la mateixa hora a la sala El Sindicat de Balsareny.

Les projeccions continuaran a Sallent, a l'espai cultural de la Fàbrica Vella, el següent divendres, 24 de setembre, a 1/4 de 7 de la tarda, i el mateix dia, però a 2/4 de 7, al teatre auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles.

Els dos darrers municipis en projectar la pel·lícula seran Cardona i Sant Fruitós de Bages el diumenge 26 de setembre, a les 6 i a 2/4 de 7 de la tarda respectivament, al teatre Els Catòlics i al teatre Casal Cultural.

La dona il·legal, a més, es podrà veure a altres sales de tot el país.