Un total de 234 estudiants es queden sense plaça d'FP al Bages

El juliol es van ofertar 1.095 places i va haver-hi una preinscripció de 1.232 peticions

Els estudis de FP tenen cada vegada més demanda
Els estudis de FP tenen cada vegada més demanda | Educació
12 de setembre del 2021
Actualitzat a les 22:28h
Un total de 234 alumnes s'han quedat sense plaça en els estudis de Formació Professional (FP) que s'ofereixen al Bages per al curs 2021-22 que començarà aquest dilluns. El Departament d'Educació va ofertar el mes de juliol 1.095 places, 960 per a vacants i 135 en previsió de repetidors, i la preinscripció va comportar 1.232 peticions. Finalment, en total, va haver-hi 998 assignacions i matrícules, quedant 234 candidats sense plaça.

Tot plegat, tenint en compte que el juliol es van obrir sis grups nous al Bages, tal com explicava NacióManresa: Electromecànica de vehicles, Sistemes microinformàtics i xarxes, i Gestió administrativa a l'institut Lacetània de Manresa; Atenció a les persones en situació de dependència i Activitats comercials a l'institut Guillem Catà, també de Manresa, i Sistemes microinformàtics i xarxes, a l'institut Castellet de Sant Vicenç de Castellet.

Educació i els centres també han propiciat l'increment de la capacitat d'aula en diversos grups en els centres on hi ha hagut més demanda que oferta.