Sant Vicenç commemorarà la Diada amb una Marxa de Torxes en format concentració

Tindrà lloc divendres al vespre i a l'endemà se celebrarà l'acte institucional

Imatge d'arxiu d'una Marxa de Torxes
Imatge d'arxiu d'una Marxa de Torxes | Òmnium
Redacció
08 de setembre del 2021
Actualitzat a les 10:08h
Sant Vicenç de Castellet commemorarà la Diada Nacional de Catalunya de l'Onze de Setembre sota el lema Fem cultura, fem poble, fem país! amb una proposta d'actes que començaran la vigília de la festa fins a l'endemà. Els actes s'adapten a la situació de pandèmia i, en aquest sentit, la Marxa de Torxes serà en format de concentració a la plaça de l'Ajuntament divendres a partir de dos quarts de 9 del vespre.

Tot seguit els participants es traslladaran al Parc Catalunya per escoltar el parlament institucional i la lectura del manifest a càrrec del col·lectiu Sant Vicenç Decideix. La nit prèvia a la Diada inclourà també el concert amb el grup Sal i pebre a partir de les 10 de la nit.

Dissabte, la Diada
Dissabte, els actes es concentraran a la plaça de l'Onze de Setembre a partir de dos quarts d'onze del matí. A les 11 es farà l'acte institucional i cultural amb l'ofrena floral de les entitats i associacions del municipi.

Les entrades per a tots els actes són gratuïtes i s'han de reservar prèviament a través de la pàgina web de l'Ajuntament.