L'Aplec de Castellet retrà homenatge a la cultura popular diumenge des del Pla de Castellet

L'accés al Pla de Castellet de Sant Vicenç es recupera aquest any, estarà limitat i controlat i caldrà disposar de la invitació per participar de la festa

Aplec de Castellet de 2019
Aplec de Castellet de 2019 | AjSVC
Redacció
07 de setembre del 2021
Actualitzat a les 14:48h
Sant Vicenç de Castellet programa l'Aplec de Castellet aquest diumenge 12 de setembre en una festa que esdevé un homenatge a la cultura popular del municipi. L'Aplec es tornarà a fer al Pla de Castellet a partir de dos quarts d'onze del matí amb la missa, l'ofrena floral i la cantada al Goig de la Verge de Castellet. Els participants es podran desplaçar des del Pla de les Vives a partir de tres quarts de deu. L'accés a Castellet quedarà prohibit perquè tot l'espai està en obres.

Actuacions i reserva prèvia
Les actuacions de cultura popular comptaran amb la participació de l'Esbart Dansaire Santvicentí i del Ball dels Barons de Castellet a un quart de dotze del matí. L'aplec es tancarà amb l'audició de sardanes a càrrec de la Cobla Vila d'Olesa.

Les entrades per assistir a l'Aplec són gratuïtes i s'han de reservar prèviament a través de la pàgina web de l'Ajuntament. L'accés al Pla de Castellet serà limitat i l'aforament estarà controlat. No hi haurà servei de bar i en cas de pluja la missa es traslladaria a l'església i els actes culturals a la sala de Cal Soler.