Sant Vicenç habilitarà estacionament gratuït limitat al carrer Gran i a la plaça Anselm Clavé

Era una demanda de la Unió de Botiguers, que plantejava fomentar la rotació de vehicles i establir aparcaments lliures de pagament durant un màxim de 90 minuts

Nova zona d'estacionament grana al carrer Gran de Sant Vicenç
Nova zona d'estacionament grana al carrer Gran de Sant Vicenç | AjSVC
Redacció
03 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:18h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet estrenarà una nova zona grana al municipi que funcionarà com un espai d'estacionament gratuït limitat per a vehicles al carrer Gran i a la plaça Clavé. El consistori ha pres aquesta mesura per millorar la mobilitat als espais més cèntrics del municipi i respon a la demanda feta per la Unió de Botiguers que demanava fomentar la rotació de vehicles i fer més àgil l'accés a tot aquest entorn, afavorint així l'ús de l'espai per a possibles compradors del comerç local.

90 minuts de marge
Els espais assenyalats en color grana, que respon al color corporatiu de l'Ajuntament, permetran aparcar de manera gratuïta durant un màxim de 90 minuts als veïns i veïnes que ho desitgin al tram del carrer Gran, comprès entre la confluència amb els carrers Secretari Canal i Primer de Maig, i a la plaça Clavé. Caldrà col·locar un rellotge que serà repartit a tots els domicilis de Sant Vicenç de Castellet o bé una nota manual a l'interior del vehicle per comprovar el temps d'arribada i inici d'estacionament.

Queden excloses les zones de càrrega i descàrrega en aquest tram, que continuaran funcionant de manera habitual, i els aparcaments reservats a persones discapacitades, que requereixen l'ús de la targeta pròpia. Els espais quedaran senyalitzats expressament. La limitació horària de les zones granes serà efectiva de dilluns a divendres de 9 a 13.00 hores i de 17 a 20.00 hores, i els dissabtes de 9 a 13.00 hores. I queden exclosos els dies festius.