Els titelles tornen al Moianès amb un festival comarcal únic i singular

Fins al 5 de setembre hi participen nou dels deu pobles de la comarca amb 26 espectacles

La Sola Cia durant el seu espectacle de titelles a Monistrol de Calders
La Sola Cia durant el seu espectacle de titelles a Monistrol de Calders | Toni Carrasco
Toni Carrasco
23 d'agost del 2021
Actualitzat a les 12:25h
El passat dijous Castellterçol va encetar la 5a edició del Festival de Teatre de Titelles del Moianès que, organitzat per l'Espai Animacions (Centre d'Iniciatives Titellaires) de Calders, portarà a nou dels deu municipis de la comarca fins a 26 espectacles de titelles. El Festival de Teatre de Titelles del Moianès és l'únic festival declarat d'àmbit comarcal en aquest gènere artístic.

Durant divuit dies, fins al 5 de setembre, a cada poble es portaran a terme una o dues actuacions diàries de tarda i nit. Els pobles que participen en aquesta cinquena edició són Calders, Monistrol de Calders, Sant Quirze de Safaja, Castellcir, Castellterçol, Moià, Collsuspina, L'Estany i Santa Maria d'Oló. Aquests tres darrers acullen espectacles per primera vegada. L'any passat hi van participar sis pobles amb 16 espectacles.

Les obres van dirigides a públics infantils, familiars, joves i adults. Es pot gaudir amb treballs de tècniques de guant, objectes, tècniques mixtes, tija i fil, un taller i una petita exposició dels titelles d'Herta Frankel a Castellterçol.

Aquest dissabte, a Monistrol de Calders, hi van actuar les companyies La Sola Cia amb Circoland, i Cia Tactililicuä & República Tòxica amb Puppet Dro

Programa del 5e Festival de... by La muntanya russa

Arxivat a